Blogberichten

De kunst en traditie van verfijnd tafellinnen

Tafellinnen siert al eeuwenlang onze eettafels. Van de oude Carthagers tot de hedendaagse familiefeesten, het juiste tafellinnen brengt sfeer en gezelligheid. In deze blog nemen we je mee op reis door de tijd en gaan we dieper in op het belang van een perfecte pasvorm voor je tafelkleed. Ontdek hoe je je eettafel kan transformeren, geïnspireerd door zowel oude tradities als moderne trends.

Lees meer

Tijd voor de zomerdons

Hoe kan je zelfs bij zomerse temperaturen toch een verkwikkende nachtrust genieten? Het is hoogtijd om je zomerdons te spreiden. Combineer je dekbed met frisse lakens, en je slaapt als een roos! Griet legt je uit hoe je een goed zomerdekbed herkent.

Lees meer

Beddengoed dat je heerlijk doet dromen? Dat wil je toch meteen!

Wat is er fijner dan heerlijk weg te dromen tussen frisse, zachte lakens? Maar hoe kom je er nu achter met welk beddengoed jij het beste slaapt? Griet en Patrick helpen je kiezen.

Lees meer

Creëer gezelligheid met mooie sierkussens

Niets is zo gezellig als een winteravond doorbrengen in de zetel onder een dekentje. Met zachte sierkussens erbij zit je lekker knus.

Lees meer

Nachtkleding

In heel wat huizen gaat de verwarming een graadje lager om energie te besparen. Met deze nachtkleding en accessoires heb je het deze winter toch gezellig warm.

Lees meer

Wat is de beste matras?

Er is een enorm aanbod aan matrassen. Maar wat is de beste matras? Het antwoord op deze vraag is voor iedereen anders.

Lees meer

Alles wat je moet weten voor de aankoop van een goed hoeslaken

Er zijn eindeloos veel verschillende hoeslakens. Wanneer je er een koopt, moet je dus enkele knopen doorhakken, onder andere over het materiaal en de afmeting. In dit blogartikel zetten we alles wat je moet weten voor je op een rijtje.

Lees meer

Signatur: het meest comfortabele en ecologische bed van Revor

Dankzij het nieuwe Signatur-bed van Revor sta je elke ochtend fris en monter op, helemaal klaar om de dag te beginnen. Uniek aan dit bed is ook dat het gemaakt werd van 100% natuurlijke materialen.

Lees meer

Hoe kies je het juiste bed? Volg het stappenplan van Slaapgoed Verlinden

Je bent toe aan een nieuw bed. Maar wil je een boxspring of een kaderbed? Wel of geen hoofdbord? Een zachte of een harde matras? En wat zijn de voordelen van en donzen hoofdkussen? Allemaal keuzes waarin Slaapgoed Verlinden je stap voor stap begeleidt. Met onze garantie: een zalige nachtrust!

Lees meer

Je liefdesnestje klaarmaken voor een romantische valentijn

Wij delen hier onze beste tips om je huis eenvoudig en snel tot een romantisch en knus liefdesnestje om te toveren.

Lees meer

Zalig wegdromen tussen bedlinnen van Celso de Lemos

Wil jij je ’s avonds onder heerlijk luxueuze lakens neervlijen voor een zalige nachtrust? Dan weten wij precies wat jouw slaapkamer nodig heeft: bedlinnen van het Portugese luxemerk Celso de Lemos.

Lees meer

DIY: een feestelijke tafeldekking

Er is niets dat je een vrolijker gevoel bezorgt dan het dekken van de feesttafel voor een uitgebreid etentje @home. Laat geen enkele gelegenheid voorbijgaan om je mooiste tafelkleed, je beste servies en je meest dramatische center piece boven te halen.

Lees meer

De trend in nachtmode

De modetrends evolueren snel. Ook in de nachtmode ziet Griet geregeld nieuwe trends passeren. De grootste nieuwe trend is volgens haar een blijver.

Lees meer

Griet en Patrick geven bedgeheim prijs

Weet jij waarom Griet en Patrick van Slaapgoed Verlinden het liefst wegdromen op een vederlicht donzen hoofdkussen? Ontdek hier hun bedgeheim.

Lees meer

Donsdeken reinigen: zo pak je het goed aan

Krijg je het stilaan te warm in bed, dan is het tijd voor een zomerdons. Meteen ook een goed moment om je winter donsdeken te wassen voor je het opbergt. Je kan zelf proberen om je dekbed in de wasmachine en droogkas te proppen, maar dat loopt vaker fout dan goed af.

Lees meer

Waarom kiezen voor een boxspring?

7 van de 10 nieuw verkochte bedden is een boxspring. Waarom kiezen mensen ervoor? En wat zijn de mogelijkheden en de voordelen van een boxspring?

Lees meer