Nachtkleding

Pyjama’s, kamerjassen en pantoffels voor een lekker warme winter

In heel wat huizen gaat de verwarming een graadje lager om energie te besparen. Met deze nachtkleding en accessoires heb je het deze winter toch gezellig warm.

Warme nachtkleding

We moeten met z’n allen creatief zijn om gas en stroom te besparen en onze energiefactuur onder controle te houden. Dat merken we ook bij Slaapgoed Verlinden. “De laatste weken is de vraag naar warme pyjama’s, jumpsuits en kamerjassen opvallend groot”, zegt Griet. “Onze klanten bereiden zich duidelijk voor op een koude winter. Gelukkig hebben wij alles in huis om het binnen knus en gezellig te houden, zelfs als de chauffage wat lager staat.”

Pyjama’s voor de winter

Een pyjama voor dames, met lange broek, lange mouwen en een heerlijk warm katoenen stofje, dat vinden heel wat vrouwen ideaal voor de winter. “Ze zijn niet alleen heel comfi, maar ook elegant. Zo leuk zelfs dat het helemaal niet stoort als je in je pyjama bezoek ontvangt. Het onderscheid tussen een pyjama en een homepak wordt sowieso steeds kleiner. Als het maar comfortabel zit voor thuis in de zetel én achter de computer. Je kan er alle kanten mee uit. Dat geldt ook voor onze herenpyjama’s trouwens.”

Slaapkleed met lange mouwen

“Als een pyjama niets voor jou is, vind je in ons gamma ook lekker warme slaapkleedjes voor de winter. Je hebt heel veel keuze in stofjes, kleuren en motief, maar ze zijn allemaal heerlijk om te dragen.”

Pantoffels en warme sokken

Voeten als ijsklompjes, dat is geen goed idee als je aangenaam in de zetel wil zitten. Hou daarom je voeten warm met leuke sokken en pantoffels. “Je kan kiezen voor een echt winterexemplaar met wol, nepbont of vilt. Maar we hebben ook heel elegante sloefjes, die bijvoorbeeld onder een slaapkleed of homepak heel leuk staan.”

Gezellige kamerjas

“Als we ’s avonds na een drukke dag op de zetel neerploffen of ’s morgens net uit bed komen, vindt ons lichaam het vaak extra killig. Dan komt een kamerjas goed van pas. Kort of lekker lang om helemaal in weg te kruipen, in katoen of fleece, het kan allemaal.”

Thermisch ondergoed

“De echte koukleumen onder ons kunnen altijd een extra laagje gebruiken. Voor hen is een wooden silk onderhemdje een echte aanrader. De combinatie van de natuurlijke materialen zijde en merino wol voelt warm, zacht en luxueus op de huid.

thermisch ondergoed
Klik om naar het product te gaan

Wil jij het deze winter ook lekker warm hebben? Spring eens binnen in onze winkel of neem een kijkje in onze webshop en stel je winterse outfit samen.