Lig niet wakker van uw nachtrust!

Slaapcomfort is méér dan goed slapen alleen

Slaapgoed Verlinden kiest voor betrouwbare merken van bedden, bedkaders en boxsprings met een juiste prijs/kwaliteitverhouding, stijlvol in presentatie. Aarzel niet om een matras in de winkel uit te testen. Meer nog: indien u nog twijfels zou hebben, probeer dit gewoon thuis via onze Test@home service!

Bedden en boxsprings

Ontdek hier ons aanbod van boxspring bedden : van modern design tot klassieke boxsprings, hoge of lage boxsprings, met lage of hoge pootjes, in een stof die perfect past bij je interieur,… Wij maken je boxspring bed op maat ! Onze adviseurs komen zelfs op afspraak bij jou thuis.

Bedden en bedkaders

Ontdek hier ons aanbod bedden en bedomrandingen met inlegboxen, lattenbodem en verzonken matras binnen het bedkader. De hoofdborden kunnen ook gecombineerd worden met een bedomranding of bedkader, of, met een boxspring uiteraard.

Matrassen

Ontdek hier ons aanbod pocketveren matrassen voor boxsprings en lattenbodems, gevuld met 100% natuurlijke materialen. Een boxspring matras kan uit diverse vullingen bestaan. Pocketveren zijn ontwikkeld via electropulsen of via oventhermische harding. Daarnaast vind je natuurlatex of synthetische latex. De matrassen zijn geschikt voor vlakke en elektrische boxsprings. Indien je twijfelt na het bezoek aan onze winkel, dan kan je gratis opteren voor het unieke Test@home programma.

Zetelbed

Een zetelbed of slaapbank kopen biedt een handig extra slaapgelegenheid. Het combineert het comfort van een uitstekende zithouding met een prima ondersteunende matras (in latex of pocketveren). Wij bieden handige vouw- en opbergsystemen die in een handomdraai van je zetel een gezellig bed maken. Keuze in bekledingen van stof, imitatieleder tot natuurlijk leder. Opties: handig verstopte wieltjes (om het te verplaatsen), electrische afstandsbediening,… .

Laat je inspireren

Beschikbare merken

logo fabula
logo more
logo revor
logo schramm
logo slaapgoed-verlinden
logo styldecor

Laat je adviseren

Bekijk alle onze mogelijkheden in matraskeuze:

  • Diverse comfortlagen, vulkernen en bovenbekleding inzake tijk : zijde, katoen, wol, paardenhaar, natuurlatex, talalaylatex, HR of koudschuim,…. Elk materiaal heeft zijn voor- en ook nadelen. Afhankelijk van je eigen lichaamsbouw, slaaphouding, slaapgedrag gaan wij samen jouw ideale matras samenstellen. Een matras in een jerseytijk heeft meer souplesse dan een damasttijk. De jerseytijk is doorgaans afneembaar, terwijl de damasttijk een vast geheel vormt.
  • De matraskern kan gevormd worden door pocketveren, multipocketveren, multi-layerpocketveren, latex (synthetische of natuurlijke), traagschuim of viscoschuim, koudschuim, bultexmousse, ….
  • Keuze van onderbouw: boxspring, lattenbodem, inlegbodem, al dan niet elektrisch. De juiste hardheid van de matras werkt in combinatie met de onderbouw. Sommige matraskernen passen of combineren niet met bepaalde onderbouw. Ook hier is een juiste afstelling cruciaal : net als bij een maatpak of trouwjurk : passen en afstellen doen wij met correct advies.

Op zoek naar een verrassend geschenk?

De geschenkbon van Slaapgoed Verlinden : ideaal om te geven, heerlijk om te krijgen ! Er staat geen vervaldag op de geschenkbon, alleen de aankoopdatum. Meerdere bons tezamen afgeven voor een grote aankoop, kan natuurlijk ook.

Contacteer ons, en uw bon ligt klaar

Test@Home

Uniek: test de matras of hoofdkussen bij jouw thuis. Een matras “passen”, dat is heel persoonlijk. Dat doe je vanzelfsprekend bij ons in de zaak. Maar stel dat je twijfelt tussen matras A en matras B… dilemma? Neen, we brengen het bij je thuis om in alle rust en vrijheid te kiezen. Zo ben je helemaal overtuigd, zonder twijfel. Na het bezoek aan de winkel, maken we een afspraak om dit concreet te regelen.

bijdrage van 150€, aftrekbaar bij bestelling!

Gratis thuislevering

Moeite om uw aankoop zelf mee naar huis te nemen? Of hebt u telefonisch of online besteld en kan niet langskomen? Wij brengen uw aankopen of bestellingen gratis naar je thuis. Wij geven op voorhand een seintje wanneer onze leverancier uw bestelling bij ons levert.
Voordeel = geen tijdsverlies en correcte leverdag.