Slaapgoed Verlinden

Slaapgoed Verlinden, familiezaak, speciaalzaak: de derde generatie die het slaap-DNA in de genen heeft. Ontstaan via de grootvader van Griet, uitgegroeid tot een vaste waarde in de Stationsstraat van Sint-Niklaas. Wij maken het verschil met onze uitgebreide service, onze diverse collecties, waarbij we met onze klanten een langetermijnrelatie aangaan. Je kan het makkelijk stellen met de volgende slogan: wij zijn jullie trouwste bedpartner!

Onze vakkennis spreidt zich over bed-, bad- en tafellinnen, slaapcomfort, nachtmode en aangepaste interieuraccessoires. Daarvoor doen we beroep op kwalitatieve partners, met een sterke prijs/kwaliteit verhouding, waarbij geen enkele moeite wordt bespaard om onze klanten het juiste advies en product te leveren. Duurzaam, met de gepaste stijl voor het interieur, zonder afbreuk te doen op kwaliteit.

Binnenkort huizen wij in de Stationsstraat 49, waarbij de nieuwe zaak overschakelt naar duurzame energiebehoeften, zoveel als mogelijk klimaatneutraal, en met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.


Zaakvoerders

zaakvoerders Griet en Patrick
Griet Verlinden Zaakvoerder, inkoop nachtmode, verkoop
Patrick De Schepper Zaakvoerder, inkoop, verkoop, leveringen

Onze medewerkers

portret van Kristel
Kristel Derycke Verkoop, klanten- en orderopvolging

Extra Diensten

Test@Home

Uniek: test de matras of hoofdkussen bij jouw thuis. Een matras “passen”, dat is heel persoonlijk. Dat doe je vanzelfsprekend bij ons in de zaak. Maar stel dat je twijfelt tussen matras A en matras B… dilemma? Neen, we brengen het bij je thuis om in alle rust en vrijheid te kiezen. Zo ben je helemaal overtuigd, zonder twijfel. Na het bezoek aan de winkel, maken we een afspraak om dit concreet te regelen.

bijdrage van 150€, aftrekbaar bij bestelling!

Donsservice

Dons wordt verzameld na de ruiperiode van de eenden of ganzen. Het dons dat onze leveranciers gebruiken, is afkomstig van geselecteerde producenten, met eerbied voor dier en milieu. De Westfaalse (Landsbond Noordrijn-Westfalen) wetgeving behoort tot de strengste in Europa. Aziatisch dons wordt door ons niet in selectie genomen, omwille van de andere normen en waarden hieromtrent.

Voor de verzorging van uw donsdeken en hoofdkussen geven wij graag advies. Een veel gehoorde opmerking: donsdekens mogen niet gewassen worden. Eenden en ganzen zijn waterdieren, wassen is dus perfect mogelijk ! Belangrijk in dit gebeuren: een voldoende grootte van wasmachine en droogkast. Nat dons mag niet opeen gepropt worden, hierdoor gaat het vervilten. Vandaar dat donsdekens dikwijls voorzien zijn van een label om het niet zelf te wassen. Gebruik weinig en een natuurlijke zeep hiervoor. Kleine lokale vlekjes (bijvoorbeeld van een bloedneus) kan je best zelf aanpakken met een nat washandje en wat zeep. Laat drogen met een haarddroger en klop met één hand onder het donsdeken het dons los.

Afhankelijk van het type dons en het type gebruiker kan een donsdeken gedurende 20 jaar meegaan. Geregeld eens goed verluchten, buitenhangen in de wind, maar niet in de zon. Donsdeken wisselen bij seizoenen: verlucht dit een ganse dag. Nadien de lucht met de armen eruitduwen en het dons opbergen in de doos.

Een donsdeken reinigen kan professioneel: breng het bij ons binnen, dan kunnen wij de conditie nakijken en een nauwkeurig prijsbestek bezorgen.

Maatwerk

Al onze producten zoals bed-, bad-, tafellinnen, slaapcomfort, bedden: het kan op maat. Zo hebben we een bed geleverd voor een klant met een blijvend reflux-probleem. Een tweepersoonsbed, maar met 1 gedeelte een beetje schuin zodat de klant optimaal kan slapen.

Een klant vroeg om hun badlinnen een eigen specifiek kleurlintje te bevestigen, zodat iedereen van de familie zijn of haar badlaken (her-)kent.

Een klant heeft een camper of mobilhome, maar de doorgaans standaard-mousse slaapgedeelte kon hun niet bekoren. Samen met de fabrikant hebben we de juiste matras in de juiste vorm ontwikkeld zodat deze klanten ook goed uitgerust (waarvoor ga je op vakantie?) kan rondreizen.

Maatwerk wordt ook vooraf precies berekend: de prijs op de offerte blijft ook die prijs. Maatwerk in bedden en bedlinnen komt het meest voor, maar ook voor badtapijten (bad of douche in hoekopstelling bijvoorbeeld) of extra lange badlakens voor tuinzetels. Of een tafellaken op maat: vele gezinnen vinden het een feest om met z’n allen aan 1 grote tafel te zitten. Onze tafellakens kunnen dan ook op diverse lengten en breedtes, vormen afgewerkt worden.

Gratis thuislevering

Matras en bed worden gratis aan huis geleverd in België. We plaatsen dit in de kamer waar jij dat wilt. Geen extra kosten bij langere bewaring in magazijn. Indien een ladderlift nodig zou zijn, wordt een kleine toeslag vooraf vermeld. Voor een zetelbed is dit steeds het geval, tenzij de plaatsing op gelijkvloers dient.

Andere producten worden volgens afspraak geleverd, hetzij door ons, hetzij door de gepaste logistieke partner. Klanten worden via mail op de hoogte gebracht van de dag van verzending, al dan niet van een track and trace nummer.