Realisaties

Mas Le Noir

In deze charmante chambres & table d’hôtes omringd door pruimgaarden en landerijen ontvangen Philip en Tine hun gasten in een oase van rust, luxe en comfort. Slaapgoed Verlinden mocht de 3 gezellige kamers van dit vakantieverblijf in de Franse Lot aankleden met stijlvol bed- en badlinnen.

Lees meer

Villa Atha

Villa Atha ligt aan de Leopold I Esplanade in De Panne, vlak bij de kusttram, op wandelafstand van de zee, het centrum, het natuurreservaat De Westhoek en Plopsaland. Ze telt vier kamers, drie badkamers, verschillende zithoeken en voldoende ruimte om met heel de familie even helemaal weg te zijn.

Lees meer

Die huis 14

DIE Huis 14 is een volledig gerenoveerde villa die plaats biedt voor 8 gasten. Dit luxueuze vakantiehuis ligt op een toplocatie in Oostende en heeft een ruime tuin. Het terras nodigt u uit voor een gezellige barbecue of een aperitief in de zon.

Lees meer

Het Atelier van Antonine

Het mooiste uitzicht op het Atelier heb je vanop de parking aan de gerestaureerde fruitmuur, het laatste overblijfsel van de ommuurde moestuin. Door de poort loopt er een uitnodigend paadje recht naar de vakantiewoning.

Lees meer

Garden 55

Een charmante B&B in de Tuinbouwstraat 55 te Mechelen. Net iets buiten het drukke centrum, een rustige omgeving op wandelafstand van de historische kern.

Lees meer

Les Sources du Vieux Chêne

Hartje Ardennen, in de streek van La Roche en Durbuy, hebben we als partner meegewerkt aan een mooie realisatie : les Sources du Vieux Chêne.

Lees meer