Die huis 14

DIE Huis 14 is een volledig gerenoveerde villa die plaats biedt voor 8 gasten. Dit luxueuze vakantiehuis ligt op een toplocatie in Oostende en heeft een ruime tuin. Het terras nodigt u uit voor een gezellige barbecue of een aperitief in de zon. De centrale ligging in Stene – Oostende is de ideale uitvalsbasis om de streek te ontdekken. Slaapgoed Verlinden zorgde voor een heerlijke nachtrust in deze villa aan zee.

Bezoek de website van Die huis 14

Samen met de klant bespraken we de aanpak voor de aankleding van deze unieke vakantiewoning in Oostende: hoe ziet de eigenaar de verhuur van Die Huis 14? Welke materialen werden gebruikt? Welke sfeer wil het huis uitstralen? We zochten en vonden de gepaste stijl: elke kamer heeft een FRED-bed. Dit meubelontwerp is een puur Belgisch designproduct: het werd ontwikkeld door het Kortrijkse bureau Pili-Pili i.s.m. Revor, was finalist van de Henry Van de Velde Awards en ontving de Innovatieprijs 2019.

Dit bed heeft een lightweight alu frame in poedercoating (zand of antracith), met een geïntegreerde interactieve lattenbodem. Het hoofdbord (kan ook zonder hoofdbord geleverd worden) kan in een 60-tal kleuren en diverse materialen verkregen worden. Sinds kort bestaat er ook een elektrische versie van dit model.

Meer over het FRED-bed