Maak van elke tafel een feesttafel

Samen tafelen, samen genieten

Voor elke tafel vinden wij de juiste tafellakens, placemats, tafellopers, servetten.
(Rechthoekig | Vierkant | Ovaal | Rond)

Onze uitgebreide collectie in de standaardmaten bedient u onmiddellijk, zelfs voor bepaalde buitenmaten. servetten zijn gewoonlijk in voorraad en na-leverbaar.

Hoe opmeten?
Lengte en breedte van de tafel, de zithoogte (stoel/tafel). Liever maatwerk (link sends e-mail)? Geen nood: onze service verleent zich hierin!

Feestperiodes?
Liefst enkele weken op voorhand langskomen zodat we een correcte levertijd bezorgen.

Onderhoudtips voor tafellinnen en keukenhanddoeken

Hoe vlekken verwijderen bij tafellakens, servetten, keukenhanddoeken.

Maak je een vlek (bijvoorbeeld rode wijn of tomatensoep gemorst): dep met bruisend water. Nadien, als je het tafellaken of servet wilt wassen: een pot goede bruine zeep en een oude tandenborstel. Wrijf de plek in met een kleine portie bruine zeep, net genoeg als de oppervlakte van de tandenborstel. Smeer in en was nadien het tafellaken. Overlaad nooit je wasmachine: het veroorzaakt extra diepe kreuken. Meer advies in de winkel of via onderstaande link.

Contacteer ons voor meer info

Laat je inspireren

Uw tafellinnen kan op maat !

Meet alvast de breedte en lengte van je tafelblad, evenals de afstand tussen tafelrand en stoel. Zo kunnen we aan de slag voor een perfect tafellaken op maat.

Contacteer ons voor meer info

Keukenlinnen

Keukenhanddoeken kopen kan in diverse materialen: katoen, linnen met katoen, zuiver linnen of vlas. Fijn glas, porcelein of geglazuurd keramiek kan het best met linnen of een linnenmengeling (metis of halfvlas). Potten en pannen: een gewafelde katoen

Beschikbare merken

logo bovi
logo haomy
logo libeco
logo proflax
logo slabbinck