Signatur: het meest comfortabele en ecologische bed van Revor

Niets zo belangrijk als een goede nachtrust. Investeren in het perfecte, comfortabele en ergonomische bed is dan ook een must. Als je goed slaapt, krijg je meer energie, presteer je beter en krijgt ook je humeur een opkikker. Dankzij het nieuwe Signatur-bed van Revor sta je elke ochtend fris en monter op, helemaal klaar om de dag te beginnen. Uniek aan dit bed is ook dat het gemaakt werd van 100% natuurlijke materialen.

De perfecte mix van luxe, kwaliteit en comfort

Signatur verenigt op een ecologische manier luxe en kwaliteit met een gezond slaapcomfort. Het uitzonderlijk ergonomische en comfortabele bed van Revor is volledig met de hand gemaakt en bestaat uit 100% natuurlijke materialen. Denk aan hout, bio katoen, hennep, bio wol, natuurlatex, maïs, sisal, Belgisch linnen en natuurlijk rubber. Elk materiaal heeft zo z’n eigenschappen, die samen bijdragen aan een comfortabele nachtrust:

  • Hout is krachtig en stabiel
  • Katoen is zuiver en absorberend
  • Maïs is flexibel en vormvast
  • Sisal is sterk en elastisch
  • Linnen is stevig en duurzaam
  • Xapura is ventilerend en anti-allergisch

Alle gebruikte materialen zijn volledig biologisch afbreekbaar. Zo draagt Signatur zorg voor het milieu, je slaap en je gezondheid.

Respect voor natuur, werknemers en leveranciers

En daar stopt het engagement van Revor niet. Het merk geeft evenveel om zijn werknemers en leveranciers. De Signatur-bedden worden namelijk geproduceerd met respect voor de natuur, de omgeving en iedereen die betrokken is bij het productieproces. Van garenspinner tot latexboer. Daardoor is Signatur inmiddels uitgegroeid tot een globaal project waar iedereen met veel toewijding aan meewerkt.

100% natuurlijke materialen

De bedden bestaan uit een massief dennenhouten box met een hoogwaardige 100% linnen afwerking. Daarboven komt een natuurrubberen matras met een tussenlaag van maïs, bekleed met een afneembare katoenen hoes die zorgt voor een aangenaam en droog bedklimaat. Een topper, ook met natuurrubberen interieur en katoenen hoes, verhoogt het comfort nog meer en beschermt de matras. Naargelang je lichaamsbouw en slaaphouding ga je voor de zachte, medium of harde variant.

Advies op bedmaat

Wil jij voortaan genieten van een zorgeloze nachtrust en zo duurzaam mogelijk leven? Kom dan langs bij Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas. We geven je advies op maat, zodat jij met het Signatur-bed van je dromen naar huis gaat, in de natuurlijke stof en de kleur die volledig bij jouw slaapkamerinterieur past. Wil je je slaapkamer in een nieuw jasje steken? Neem dan alvast een kijkje op onze webshop.