Zalig wegdromen tussen bedlinnen van Celso de Lemos

Wil jij je ’s avonds onder heerlijk luxueuze lakens neervlijen voor een zalige nachtrust? Dan weten wij precies wat jouw slaapkamer nodig heeft: bedlinnen van het Portugese luxemerk Celso de Lemos. Verkrijgbaar bij ons in de winkel.

Kwaliteit en luxe uit Portugal

Celso de Lemos is een puur merk van bedlinnen, al veertig jaar made in, made by en made of Portugal. De volledige collectie is geïnspireerd op de prachtige Portugese natuur en alle producten worden geproduceerd, opgeslagen en verspreid vanuit hun thuishaven in Viseu. Zoek je drie woorden die het merk perfect samenvatten? Dan zijn dat originaliteit, duurzaamheid en kwaliteit. Het doel van hun luxehuis is om met innovatieve designs “the art of living” tot in jouw slaapkamer en badkamer te brengen. Oordeel vooral zelf of ze in hun opzet geslaagd zijn, wij vinden alvast van wel!

Weloverwogen materiaalkeuze

Alleen de meest exclusieve materialen van de beste kwaliteit zijn goed genoeg voor Celso de Lemos. Als je een van hun producten koopt, mag je er zeker van zijn dat ze een leven lang meegaan. Uitmuntendheid en elegantie in de materiaalkeuze en het design staan echt centraal. Zoals Audrey Hepburn het ooit zei: “Elegance is the only beauty that never fades.” En dat kunnen wij alleen maar beamen. Celso de Lemos gaat zorgvuldig op zoek naar de beste stoffen die de wereld te bieden heeft: zijde uit Azië, kasjmier uit Mongolië, linnen uit België en als katoensoort gebruiken ze het exclusieve Giza katoen uit Egypte, dat bekend staat om zijn uitzonderlijke eigenschappen en grenzeloze kwaliteit.

Doelbewust milieubewust

Alles wat Celso de Lemos produceert, krijgt een Oeko-Tex label. Zo wil het bedrijf aan zijn klanten tonen dat hun productie met het grootste respect voor het milieu en de omgeving gebeurt. Ze gebruiken biologisch afbreekbare producten en een biologische waterbehandeling. Daar stopt hun engagement niet: jaarlijks investeert het bedrijf in milieuvriendelijke projecten en energiebesparende maatregelen.

Het Egyptisch Giza katoen dat Celso de Lemos vaak gebruikt, is een volledig natuurlijke katoensoort. Het voelt aan zoals natuurzijde, maar is veel  sterker en duurzamer. Het katoen heeft van nature een ecru kleur, maar wordt met natuurlijke kleuren geverfd zodat de stof in alle kleuren van de regenboog beschikbaar is en altijd perfect in jouw interieur past. Het voordeel van die natuurlijke kleuren is ook dat ze niet afgaan in de was! En dat is altijd fijn natuurlijk ;-).

Volledig op maat

Alles is mogelijk. Welke afmetingen of kleur je ook wil voor je bedlinnen, je handdoeken of je badmat, Celso de Lemos maakt zijn exclusieve producten volledig volgens jouw smaak. Om exclusiviteit en de best mogelijke service te kunnen bieden, wordt hun bedlinnen niet online, maar enkel in fysieke winkels wereldwijd verkocht. En daar is Slaapgoed Verlinden een van! Bij ons krijg je steeds het juiste advies, zodat jij zeker met de perfecte lakens of badlinnen naar huis gaat.

Ben jij overtuigd dat in jouw slaap- en badkamer alleen dit exclusieve en luxueuze product thuishoort? 

Spring dan zeker binnen in onze winkel of contacteer ons voor meer info.

Wij helpen je om de juiste producten te selecteren. Tot snel!