Zomerdekbed kopen in Berlare

De warme zomerdagen zijn heerlijk, maar de nachten vaak iets minder. Want met het warme weer liggen we te woelen en kunnen we de slaap niet vatten. Wil je een verkwikkende nachtrust, ga dan langs bij Slaapgoed Verlinden voor een fijn bamboe zomerdekbed of ontdek andere verkoelende oplossingen in onze winkel.

Zomerdekbed met bamboe

Op zoek naar een lichtgewicht zomerdekbed dat net iets meer dekt dan een laken? Dan moet je zeker eens het comfort een bamboe zomerdekbed proberen. Het absorbeert lichaamsvocht nog veel beter dan katoen waardoor je niet meer badend in het zweet ligt te woelen. Dit zomerdekbed in duurzaam materiaal ademt en voelt altijd koel aan. In de regio Berlare zijn zomerdekbedden in bamboe van het topmerk Kauffmann verkrijgbaar in de winkel en op de webshop van slaapspecialist Slaapgoed Verlinden.

Zomerdekbed met ganzendons

Toch liever een zomerdekbed in kwalitatief wit ganzendons? Goede keuze, want een ganzendons zomerdekbed past zich perfect aan je lichaamstemperatuur aan. Daardoor biedt het koelte in het heetst van de nacht, en toch ook voldoende comfort als het afkoelt in de slaapkamer.

Satijnen donsovertrek in satijn

Voor een extra fris gevoel stop je een zomerdekbed best in een donsovertrek in lichte, vochtabsorberende materialen zoals perkaal, linnen of katoen. Een satijnen donsovertrek brengt het meeste verkoeling voor je huid en laat je bovendien wegdromen in luxe.

Zomerdeken

Slaap je in de zomer het liefst gewoon met een laken over je heen, kies dan voor een soepele, koel aanvoelende stof zoals satijn of verkwikkend perkaal katoen. En wanneer het tegen de ochtend toch wat frisjes wordt, dan kan je altijd nog een fijn wollen deken van het merk Brun de Vian over je heen leggen zodat je ’s ochtends fris en monter uit bed stapt.

Coole nachtkledij

Bij een licht zomerdekbed hoort ook aangepaste zomerse nachtkleding in lichte stofjes en met een luchtige snit. Voor de dames nachtkledij hebben we in onze winkel en op onze webshop leuke pyjama’s en elegante slaapkleedjes beschikbaar. Ook de heren en kinderen komen aan hun trekken met ons uitgebreid gamma pyjama’s.

Eindelijk heerlijk slapen tijdens de warme zomernachten?

Kom voor een zomerdekbed of een andere verkoelende oplossing in regio Berlare langs bij slaapspecialist Slaapgoed Verlinden of bezoek onze webshop.