Waar een zomerdons kopen in Kruibeke?

De perfecte zomerdons vinden in de buurt van Kruibeke? Kom langs bij Slaapgoed Verlinden in de Stationsstraat in Sint-Niklaas en vind het ideale zomerdekbed voor zwoele zomernachten.

Waarom zou je een zomerdons kopen?

Onze huizen zijn steeds beter geïsoleerd. Ideaal voor je energiefactuur, maar vooral in de zomer durft het in je slaapkamer wel eens te warm te worden. En zelfs in de winter, met de verwarming in huis heel de dag op, zakt de temperatuur in de slaapkamer niet meer tot de optimale slaaptemperatuur van 18°C. Daarom slapen meer en meer mensen in de zomer én in de winter het liefst van al met een zomerdons.

Troeven van een zomerdonsdeken

Een zomerdons krijgt klasse 4. Dat betekent dat het een erg licht dekbed is, geschikt voor warme slaapkamers. Je zal het misschien vreemd vinden, maar de beste zomerdekbedden zijn gevuld met echte dons. Want dons is een natuurlijk, vederlicht product dat niet alleen zacht aanvoelt, maar vooral ook de temperatuur in je bed perfect regelt. In de winter, maar dus ook in de zomer. En wist je dat een kwalitatief goed donsdeken dat je regelmatig verlucht en opschudt, zelfs geschikt is als je allergisch bent aan huisstofmijt? Een katoenen zomerdons of een dekbed in zijde of bamboe zijn evenzeer geweldige keuzes.

Een zomerfrisse donsovertrek

Voor een verkwikkende nachtrust in de zomer, opteer je naast een zomerdons ook best voor een hoeslaken en een donsovertrek die koel aanvoelen. Denk bijvoorbeeld aan een linnen of satijnen hoeslaken en dito donsovertrek.

Waarom een zomerdons kopen bij Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas?

Als je badend in het zweet wakker wordt omdat het je te heet wordt in bed, dan gooi je wellicht eerst het dekbed van je af. Maar dan nog lukt het je niet om de slaap te vatten omdat je het nu eenmaal niet gewend bent om te slapen zonder iets over je heen. En dus lig je niet veel later toch weer wakker, maar dan nu omdat het wat frisjes wordt. Hoog tijd voor een zomerdons. Die vind je in alle maten bij Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas. Wij geven je met plezier advies over de meest geschikte dikte en vulling.

Woon je in Kruibeke en wil je ook in de zomer van een verkwikkende nachtrust genieten? Of heb je het sowieso te warm in je slaapkamer? Kom dan een zomerdons kopen in onze winkel in Sint-Niklaas. Je vindt ons in de Stationsstraat 49.