Waar een zomerdons kopen in Bornem?

De perfecte zomerdons vinden in Bornem? Kom langs bij Slaapgoed Verlinden in de Stationsstraat in Sint-Niklaas en vind het ideale zomerdekbed voor zwoele zomernachten.

Waarom een zomerdons?

Onze huizen zijn alsmaar beter geïsoleerd. Goed voor je energiefactuur, maar toch durft het er in de zomer wel eens te warm te worden. En in de winter, met de verwarming in huis heel de dag op, zakt de temperatuur in je slaapkamer niet meer naar de optimale slaaptemperatuur van 18°C. Wij zien dan ook dat meer en meer mensen in de zomer én in de winter het liefst van al met een zomerdons slapen.

Een zomerfrisse donsovertrek

Voor een verkwikkende nachtrust in de zomer, kies je naast een zomerdons ook best een hoeslaken en een donsovertrek die koel aanvoelen. Een linnen of satijnen hoeslaken en dito donsovertrek zijn ideale oplossingen.

Voordelen van een zomerdonsdeken

Een zomerdons heeft klasse 4. Dat houdt in dat het een zeer licht dekbed is, geschikt voor warme slaapkamers. Je zal het misschien merkwaardig vinden, maar de beste zomerdekbedden zijn gevuld met echte dons. Want dons is een natuurlijk, vederlicht product dat zacht aanvoelt én dat vooral de temperatuur in je bed naadloos regelt. In de winter én de zomer. Wist je dat een kwaliteitsvol donsdeken dat je regelmatig verlucht en opschudt, zelfs geschikt is als je allergisch bent aan huisstofmijt? Een katoenen zomerdons of een dekbed in zijde of bamboe zijn ook uitstekende keuzes.

Waarom een zomerdons kopen bij Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas?

Word je badend in het zweet wakker omdat het je te heet wordt in bed? Dan gooi je wellicht eerst het dekbed van je af. Maar zelfs dan lukt het je niet om de slaap te vatten omdat je het nu eenmaal niet gewend bent om te slapen zonder iets over je heen. Of, niet veel later lig je toch weer wakker, maar dan omdat het wat frisjes wordt. Tijd voor een zomerdons dus. Die vind je in alle maten bij Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas. Wij geven je met plezier en vakkennis het juiste advies over de optimale dikte en vulling.

Wil je ook in de zomer van een verkwikkende nachtrust genieten? Of heb je het sowieso te warm in je slaapkamer? Kom dan een zomerdons kopen in onze winkel in Sint-Niklaas. Je vindt ons in de Stationsstraat 49 in Sint-Niklaas.