Waar een tafelkleed kopen in Sint-Niklaas?

Ben je op zoek naar een tafelkleed in Sint-Niklaas? Bij Slaapgoed Verlinden in de Stationsstraat ben je aan het juiste adres. Je vindt er de allerbeste kwaliteit en een ruim assortiment. Tafellaken voor een lange tafel, een ronde tafel of een vierkante? In linnen, katoen of polyester? Je vindt het allemaal, en nog zo veel meer, bij Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas.

Waarom Slaapgoed Verlinden voor een tafelkleed in Sint-Niklaas?

Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas biedt je een uitgebreid gamma aan kwalitatieve en stijlvolle tafelkleden van onder meer LibecoProflax en Mirabel Slabbinck. Wil je gewoon een standaardformaat of ben je op zoek naar een speciale maat? Geef ons de lengte en breedte van je tafelblad, en de afstand tussen de tafelrand en de stoel en wij vinden voor jou een tafellaken in jouw smaak. Is er geen tafelkleed in ons assortiment dat bij jouw tafel past? Geen zorgen, je kan ook je tafelkleed op maat laten maken. Contacteer ons voor meer info.

Welk tafelkleed kiezen?

Bij het kiezen van tafellinnen houd je rekening met verschillende punten. Kreukt het snel? Is het gemakkelijk proper te krijgen? Is de stof duurzaam? Zijn de afmetingen goed? 

In onze winkel in Sint-Niklaas hebben we een gevarieerd en uitgebreid assortiment aan tafellakens:

  • een linnen tafelkleed heeft een heel natuurlijke look en feel, maar je moet tegen een kreukje kunnen. 
  • een 100% polyester tafellaken benadert de linnen look, met dat voordeel dat je het niet hoeft te strijken.
  • een katoenen tafelkleed is zeer duurzaam en gemakkelijk strijkbaar. Het is ideaal voor dagelijks gebruik.
  • kleuren: in de synthetische stoffen hebben we tot wel zestig verschillende kleuren in ons gamma.
  • lange of korte afhang: met de afhang van een tafelkleed wordt het stuk bedoeld dat onder tafel hangt. Heb je stoelen met een leuning? Kies dan voor tafellakens waarvan de afhang niet te lang is, anders zit het kleed alleen maar in de weg.
  • afmetingen: standaardmaten hebben we steeds in ons assortiment, maar je kan ook altijd een tafelkleed op maat laten maken. Vergeet niet dat de productietijd gemiddeld 4 weken bedraagt.

Je kan je tafeldecoratie afwerken met aangepaste servettenlopers en placemats. Vergeet ook zeker geen tafelbeschermer onder je tafellaken te leggen. Je kan bij ons ook terecht voor tips om je feesttafel te dekken.

Een tafelkleed kopen in Sint-Niklaas?

Ga langs bij Slaapgoed Verlinden in de Stationsstraat en vind precies het tafellaken dat je zoekt. Samen maken we van elke tafel een feestdis, want samen tafelen is samen genieten.

Laat je inspireren door onze webshop