Waar een tafelkleed kopen in Bornem?

Wil je een nieuw tafelkleed in Bornem kopen? Met hun uitgebreid gamma en allerbeste kwaliteit, ben je bij Slaapgoed Verlinden, op een kwartiertje van Bornem, aan het juiste adres. Een tafellaken voor een ronde tafel, een vierkante tafel of een lange tafel? In katoen, polyester of linnen? Je vindt dat alles, en nog zo veel meer, bij Slaapgoed Verlinden.

Waarom Slaapgoed Verlinden voor een tafelkleed in Bornem?

Bij Slaapgoed Verlinden vind je een ruim assortiment aan stijlvol en kwalitatief tafellinnen van onder meer Mirabel SlabbinckLibeco en Proflax. Twijfel je over welk formaat van tafelkleed jouw tafel nodig heeft? Bezorg ons de lengte en breedte van je tafelblad, en de afstand tussen de tafelrand en de stoel. Wij gaan aan de slag om een tafellaken in jouw smaak te vinden. Heeft ons assortiment geen tafelkleed dat jouw tafel past? Dat is geen enkel probleem, je kan bij ons ook je tafelkleed op maat laten maken. Contacteer ons voor meer info.

Welk tafelkleed kiezen?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw tafelkleed, houd je rekening met verschillende punten. Is de stof duurzaam? Zijn de afmetingen juist? Kreukt de stof snel? Is het gemakkelijk proper te krijgen? 

In onze winkel hebben we een uitgebreid en gevarieerd assortiment aan tafellakens:

  • een katoenen tafellaken is ideaal voor dagelijks gebruik. Katoen is een zeer duurzaam materiaal en is ook gemakkelijk strijkbaar.
  • een 100% polyester tafelkleed heeft een linnen look. Het voordeel van de stof is dat je ze niet hoeft te strijken.
  • een linnen tafelkleed heeft een heel natuurlijke look en feel, maar kreukt erg snel.
  • afmetingen: de standaardmaten zijn steeds beschikbaar, maar je kan ook altijd een tafelkleed op maat laten maken. Houd wel rekening met een productietijd van ongeveer vier weken.
  • kleuren: in ons gamma hebben we voor de synthetische stoffen tot wel zestig verschillende kleuren.
  • lange of korte afhang: met de afhang van een tafellaken wordt het stuk bedoeld dat onder tafel hangt. Hebben je stoelen een leuning? Ga dan voor tafelkleden met een afhang die niet te lang is, anders zit het kleed toch alleen maar in de weg.

Ga voor aangepaste placematslopers en servetten om de tafeldecoratie helemaal af te maken. Denk er zeker aan om een tafelbeschermer onder je tafellaken te leggen. Op zoek naar tips om je feesttafel te dekken? Dan zit je ook bij ons goed.

Een tafelkleed kopen in Bornem?

Ga langs bij Slaapgoed Verlinden, op een kwartiertje rijden in de Stationsstraat in Sint-Niklaas en vind precies het tafellaken dat je zoekt. Samen maken we van elke tafel een feestdis, want samen tafelen is samen genieten.

Laat je inspireren door onze webshop