Waar een boxspring kopen in Waasmunster?

Een boxspring kopen in de buurt van Waasmunster doe je best bij een speciaalzaak zoals Slaapgoed Verlinden. Wij zijn gevestigd in de Stationsstraat in Sint-Niklaas, tien minuutjes rijden vanuit Waasmunster. Zo ben je niet alleen zeker dat je boxspring perfect getest is, maar ook dat je er deskundig advies bij krijgt én een gratis levering en montage. We geven je alvast het antwoord op enkele veel gestelde vragen over boxsprings.

Waarom Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas kiezen voor een boxspring?

Bij Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas, vlakbij Waasmunster, kan je kiezen uit een ruim gamma aan kwalitatieve boxsprings van Schramm, Revor en Styldecor. Wij maken je wegwijs in de mogelijkheden zodat je bij ons buitenstapt met de garantie op het beste slaapcomfort. Zo test je in onze winkel meteen welke hoogte voor jou het handigst is, van 12 cm tot 30 cm, en welk type boxspring jou tijdens je slaap de beste ondersteuning biedt. Ook elektrische boxsprings en boxsprings met opbergruimte vind je in ons aanbod. Ten slotte raden we je een boxspring aan die heel mooi in je slaapkamerinterieur past. Van klassiek en landelijk tot strak en modern, wij hebben het allemaal in huis. Uitgebreid slaapadvies en gratis levering en montage zijn bij Slaapgoed Verlinden altijd voorzien.

Een boxspring, wat is dat eigenlijk?

Een boxspring is een slaapmeubel dat bestaat uit een bedbodem, een matras, een topmatras of topper en een hoofd- en een voeteneinde. Allemaal netjes bekleed in één en dezelfde stof die perfect aansluit bij jouw interieur. Een boxspring is stijlvol en comfortabel: hét juweeltje van jouw slaapkamer. En telkens je onder de lakens kruipt, lijkt het alsof je in een luxehotel overnacht. Waarom steeds meer mensen voor een boxspring kiezen, lees je hier.

Is een boxspring elektrisch verstelbaar?

Je kan een vlakke boxspring kopen, maar ook een boxspring waarvan de bodem elektrisch verstelbaar is ter hoogte van de schouders, het bekken of allebei. Makkelijk en comfortabel wanneer je graag een boek leest in bed of als je rug wat extra ondersteuning behoeft.

Boxspring of lattenbodem?

Een goede boxspring heeft bonellveren of pocketveren in de bedbodem. Een bonellveer is bovenaan groter en zorgt voor een betere gewichtsverdeling en een stabiele slaaphouding. Pocketveren bewegen onafhankelijk van elkaar, waardoor ze veel beter dan een lattenbodem elk punt van je lichaam ondersteunen. De veren laten ook de nodige ruimte voor een gezonde ventilatie van je bed. Bedbodems met spiraalveren worden dikwijls verkocht als goedkope boxsprings. Houd er wel rekening mee dat zij niet hetzelfde slaapcomfort bieden als boxsprings met bonell- of pocketveren.

Hoe een boxspring kiezen?

Wat is een goede boxspring? Het zit hem in de combinatie die je kiest. De bedbodem, maar vooral de matras, zijn bepalend voor je lichaamsondersteuning en je slaapcomfort. En over matrassen, daar weten wij bij Slaapgoed Verlinden alles over. Kom het ontdekken in onze winkel in de Stationsstraat 49 in Sint-Niklaas.