Waar een boxspring kopen in Sint-Niklaas?

Een boxspring kopen in Sint-Niklaas doe je het best bij een speciaalzaak zoals Slaapgoed Verlinden in de Stationsstraat. Zo ben je niet alleen zeker dat je boxspring als beste getest is, maar ook dat je er deskundig advies bij krijgt en een gratis levering en montage. Hier vind je alvast het antwoord op enkele veel gestelde vragen over boxsprings.

Waarom Slaapgoed Verlinden voor een boxspring in Sint-Niklaas?

Bij Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas kan je kiezen uit een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle boxsprings van Schramm, Revor en Styldecor. Wij maken je wegwijs in de mogelijkheden zodat je bij ons buitenstapt met de garantie op het beste slaapcomfort. Zo test je in onze winkel meteen welke hoogte voor jou het handigst is, gaande van 12 cm tot 30 cm, en welk type boxspring jou tijdens je slaap de beste ondersteuning biedt. Ook elektrische boxsprings en boxsprings met opbergruimte vind je in ons gamma. Ten slotte adviseren we je voor een boxspring die heel mooi in je slaapkamerinterieur past. Van klassiek en landelijk tot strak en modern, wij hebben het allemaal in huis. Uitgebreid slaapadvies en gratis levering en montage zijn bij Slaapgoed Verlinden altijd inbegrepen.

boxspring met opbergruimte in Sint-Niklaas
boxspring kopen in Sint-Niklaas
boxspring met stopcontacten in Sint-Niklaas
moderne boxspring kopen in Sint-Niklaas
luxe boxspring kopen bij Slaapgoed verlinden in Sint-Niklaas

Een boxspring, wat is dat eigenlijk?

Een boxspring is een slaapmeubel dat bestaat uit een bedbodem, een matras, een topmatras of topper en een hoofd- en een voeteneinde. Allemaal netjes bekleed in één en dezelfde stof die perfect aansluit bij je interieur. Een boxspring is stijlvol en comfortabel: hét pronkstuk van jouw slaapkamer. En telkens wanneer je onder de lakens kruipt, lijkt het wel alsof je in een luxehotel overnacht. Waarom steeds meer mensen voor een boxspring kiezen, lees je hier.

Boxspring of lattenbodem?

Een goede boxspring heeft bonellveren of pocketveren in de bedbodem. Een bonellveer is bovenaan groter en zorgt voor een betere gewichtsverdeling en een stabiele slaaphouding. Pocketveren bewegen los van elkaar waardoor ze veel beter dan een lattenbodem elk punt van je lichaam ondersteunen. De veren laten ook veel ruimte voor een gezonde ventilatie van je bed. Bedbodems met spiraalveren worden vaak verkocht als goedkope boxsprings. Houd er wel rekening mee dat zij niet hetzelfde slaapcomfort bieden als boxsprings met bonell- of pocketveren.

boxspring matras goed voor de rug

Is een boxspring elektrisch verstelbaar?

Je kan een vlakke boxspring kopen, maar ook een boxspring waarvan de bodem elektrisch verstelbaar is ter hoogte van de schouders, het bekken of allebei. Handig en comfortabel als je graag een boek leest in bed of als je rug wat extra ondersteuning kan gebruiken.

elektrische verstelbare boxspring in Sint-Niklaas

Hoe een boxspring kiezen?

Wat is een goede boxspring? Het zit hem in de combinatie die je kiest. De bedbodem, maar vooral de matras, zijn bepalend voor je lichaamsondersteuning en je slaapcomfort. En over matrassen, daar weten wij bij Slaapgoed Verlinden alles over. Kom het ontdekken in onze winkel in de Stationsstraat 49 in Sint-Niklaas.

Vertel je vrienden hierover