Op zoek naar het perfecte beddengoed in Lokeren

Voor beddengoed dat aansluit bij je slaapgewoontes en -wensen moet je bij Slaapgoed Verlinden in Lokeren zijn. Onze experten matchen je noden en wensen aan het perfecte beddengoed. Zo slaap je heel het jaar door gegarandeerd als een roosje.

Op maat afgewerkt beddengoed bij Slaapgoed Verlinden in Lokeren

Voor beddengoed op maat moet je bij Slaapgoed Verlinden zijn. Bij ons kan je je beddengoed laten personaliseren. Of je nu een naam wil laten borduren of een specifieke kleur wil, we horen het graag.

We zijn dé specialist in de omgeving van Lokeren als het op afwerking aankomt. Slopen en lakens in bourdon of met ajourmatief, een donsovertrek met knopen, flessenhals of doorlopende instopstrook… Ons beddengoed vind je in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Om ervoor te zorgen dat je je beddengoed meteen in de juiste maat koopt, check je best goed welke afmetingen je matras en dekbed hebben.

Je beddengoed in een stof naar keuze

Je vindt beddengoed in tal van verschillende materialen. Welk materiaal je best kiest, hangt af van wat jij fijn vindt aanvoelen op je huid. We lijsten de populairste stoffen van beddengoed voor je op en leggen de verschillen uit.

  • Linnen is afkomstig van de vlasplant en wordt al heel wat jaren gebruikt voor beddengoed. De grootste pluspunten van deze natuurlijke stof zijn dat ze duurzaam, ademend en hypoallergeen is, waardoor ze zeer geschikt is voor baby’s en kinderen. Het enige nadeel aan linnen is dat het erg kreukt.
  • Jersey is perfect voor je beddengoed. De fijne weving zorgt voor een zijdezacht en ademend gevoel. Jersey is kleurecht, duurzaam en pluisvrij. De grootste troef van deze stof is dat ze kreukvrij is. Beddengoed in jersey hoef je dus niet te strijken.
  • Flanel is wollig gemaakt katoen. Het voelt warm en zacht aan, waardoor het uiterst geschikt is voor de winter. De stof is echter niet erg ademend, waardoor flanellen beddengoed niet geschikt is voor kinderen.
  • Katoen is misschien wel het meest voorkomende materiaal voor beddengoed. En daar zijn goede redenen voor. Katoen blijft heerlijk koel, voelt zacht aan en is eenvoudig schoon te maken. Het is de ideale stof voor je zomers beddengoed. Er bestaan trouwens nog tal van subcategorieën zoals luxe perkaal katoen, satijn katoen of Gizah Egyptisch katoen.
  • Zijde is een erg luxueus, doch delicaat materiaal dat sensueel en koel op de huid aanvoelt. Al houdt bijlange niet iedereen ervan om onder zo’n gladde stof te slapen. De reden waarom dit materiaal tot een duurdere prijscategorie behoort, is omdat zijde wordt gemaakt van een vezel die zijderupsen produceren.

Slaapgoed Verlinden: specialist in beddengoed in Lokeren

Beddengoed koop je niet zonder nadenken, want je nachtrust is erg belangrijk. Doe daarom beroep op een specialist, die je advies op maat kan geven. Op zoek naar zo’n specialist in Lokeren? Dan ben je bij Slaapgoed Verlinden aan het juiste adres. Je kan bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan beddengoed: matrasbeschermerslakenshoeslakensdonsovertrekken, splithoeslakens en kussenslopen in elke kleur, stijl en maat. We vinden het beddengoed dat bij jou en je slaapkamerinterieur past.

Kan jij de hulp van een beddengoedexpert gebruiken?

Kom dan eens langs in onze winkel. We geven je advies op maat, zodat je in 1, 2, 3 het beddengoed van je dromen gevonden hebt.