Ik zoek een toffe badjas in Puurs

Niets is zaliger dan een hele dag in je pyjama en badjas rond te lopen. Rustig ontwaken met een lekkere kop koffie en na een badje heerlijk chillen met je favoriete serie op tv. Het zijn dagen van puur genieten. Bij speciaalzaak Slaapgoed Verlinden vind je alvast dé perfecte badjas om vele uurtjes gezellig op de zetel door te brengen.

Wat is de perfecte badjas?

Dat hangt helemaal af van waar je naar op zoek bent. Een badjas in dikke, zachte badstof is vooral handig na een douche of bad, maar misschien iets minder comfortabel om je mee in de zetel te nestelen. Daarvoor koop je beter een kamerjas in soepel jersey, katoen, fleeze of flanel. Ze zitten lekker makkelijk en houden je gezellig warm.

Badjas met een extraatje

Zie je je niet meteen in een onesie rondlopen, maar heb je het graag toch lekker knus? Wat dacht je van een badjas met een kraag of een kamerjas met kap om lekker in weg te kruipen. Een kimono of badjas zonder kraag is dan weer heel stijlvol, zeker als je er een neemt in een luxueus stofje.

Pyjama en badjas combineren

Is een badjas jouw favoriete item voor het weekend? Ga dan all the way en combineer schaamteloos met een assorti pyjama en slippers in dezelfde kleur. Zelfs je badhanddoek kan je in dezelfde stijl verkrijgen voor het ultieme relaxen.

Badjas voor kinderen, dames en heren

Jong en oud geniet van een badjassenmoment. Voor de kindjes bestaan er leuke modelletjes in toffe kleuren. Misschien vind je ze ook volwassenenmaten en heb je in dezelfde lijn ook badjassen voor heren en kamerjassen voor dames. Trek ze allemaal tegelijk aan en geniet van een heerlijk relaxmoment met het hele gezin.

Een comfortabele badjas of knusse kamerjas nodig?

Daarvoor kan je in de regio Puurs terecht bij Slaapgoed Verlinden. Neem alvast een kijkje in de webshop van deze  slaapspecialist.