Zomerdekbed kopen in Wetteren

Hou je van de zomer, maar minder van die warme zomernachten? Bij slaapspecialist Slaapgoed Verlinden vind je alles voor een verkwikkende nachtrust. Van een bamboe zomerdekbed tot een coole donsovertrek en frisse nachtkledij. Griet en Patrick helpen je met plezier bij het uitproberen en kiezen.

Zomerdekbed ganzendons

Heel wat mensen vinden een dekbed met ganzendons nog altijd het beste koop zomerdekbed. En gelijk hebben ze, want een zomerdekbed gevuld met hoogwaardige witte ganzendons past zich feilloos aan aan de temperatuurt van je lichaam. Je ligt dus lekker koel als het in de slaapkamer warm is, maar krijgt ook geen kou als het frisser wordt of als er eens een koelere nacht tussen zitten. Een zomerdekbed in dons is dus altijd een goede keuze.

Bamboe zomerdekbed

Nog meer verkoeling krijg je met een bamboe zomerdekbed. Het is vederlicht en gemaakt van een zeer duurzaam, natuurlijk materiaal. Zeker onze zomerdekbedden van het topmerk Kauffmann bieden echte kwaliteit en optimaal zomers slaapcomfort.

Donsovertrek

Bij een fijn zomerdekbed hoort een donsovertrek in lichte, soepele materialen zoals perkaal katoen, linnen of ? waarom niet ? luxueus satijn. Een satijnen donsovertrek voelt heerlijk glad en koel aan op de huid en garandeert je een heerlijke nachtrust.

Fijn wollen deken

Een wollen deken? In de zomer? Toch wel! Als je tijdens warme nachten graag alleen met een laken (in perkaal katoen of satijn) slaapt, maar het onder de morgen toch wat frisjes krijgt, dan bieden onze dekens van het merk Brun de Vian extra slaapcomfort. Ze zijn gemaakt van de allerfijnste wol en voelen heerlijk zacht aan.

Zomerse nachtmode

Om ook tijdens de zomer heerlijk te slapen, heb je ten slotte nog lichte en comfortabele nachtkledij nodig. In onze afdeling dames nachtkleding vind je stijlvolle slaapkleedjes met mouwtjes of zonder, maar ook coole pyjama’s met short. Voor de heren hebben we luchtige pyjama’s in ons aanbod, net als voor de meisjes en jongens.

Op zoek naar een verkwikkende nachtrust?

Met een zomerdekbed, koele donsovertrek en zomerse nachtmode lukt het zeker. Spring eens binnen in onze winkel of surf naar onze webshop.