Zomerdekbed kopen in Waasmunster

Met de zomer in het land wordt het soms lastiger om goed te slapen. Wil je koele nachten maar toch iets over je heen tijdens je slaap, dan vind je bij Slaapgoed Verlinden het ideale zomerdekbed. In bamboe of hoogwaardig ganzendons. Ontdek welk cool bedlinnen Griet en Patrick nog meer te bieden hebben in hun winkel.

Bamboe zomerdekbed

Een zomerdekbed in bamboe ligt heerlijk luchtig en koel over je heen. Geen klam gevoel meer want een bamboe dekbed neemt dubbel zoveel vocht op als katoen. Het voelt ook heel soepel aan terwijl je je net iets meer gedekt voelt dan met een laken. Bamboe is bovendien een zeer duurzaam materiaal, dat weinig water en oppervlakte vraagt om te groeien. Het merk Kauffmann biedt kwaliteitsvolle zomerdekbedden in bamboe en is in regio Waasmunster verkrijgbaar bij Slaapgoed Verlinden.

Zomerdekbed ganzendons

Op zoek in regio Waasmunster naar een zomerdekbed gevuld met hoogwaardig wit ganzendons? Ook daarvoor kan je in onze winkel terecht. Een ganzendons zomerdekbed voelt heel aangenaam aan en ademt. Het past zich aan aan je lichaamstemperatuur waardoor het verkoeling biedt als jij het warm hebt, maar toch ook voldoende warmte geeft wanneer het rond de ochtend koeler wordt. Dit is voor veel mensen nog altijd het beste zomerdekbed.

Zomerdeken

Slaap je in de zomer sowieso niet met een dons maar gewoon met een laken? Wat dan als je tegen de ochtend wakker wordt omdat het wat te fris wordt? Dan kan je een ultrafijn deken van het merk Brun de Vian over je heen trekken. Vervaardigd uit de allerfijnste wol en heerlijk om in de vroege uurtjes nog eventjes lekker door te slapen.

Donsovertrek in satijn

Kies je toch een zomerdekbed, zorg dan voor een lichte donsovertrek die koel aanvoelt. Een satijnen donsovertrek is bijvoorbeeld ideaal. De gladde stof voelt verkwikkend aan op de huid en bezorgt je zoete dromen.

Frisse nachtkledij

Wie op warme dagen van een goede nachtrust wil genieten, raden wij zomerse nachtkleding aan in soepele, lichte stoffen zoals katoen, jersey, linnen of satijn. Voor de dames zijn dat frivole slaapkleedjes en stoere pyjama’s met korte broek. In de heren nachtkledij hebben we luchtige pyjama’s in ons aanbod. We hebben ook een uitgebreid gamma pyjama’s voor kinderen in ons gamma.

Wil je ook verkwikkende zomernachten zonder woelen en zweten?

In regio Waasmunster vind je een zomerdekbed of een andere coole oplossing bij slaapspecialist Slaapgoed Verlinden. Neem alvast een kijkje in onze webshop.