Zomerdekbed kopen in Sint-Niklaas

Lig jij met die warme dagen ’s nachts ook te woelen in je bed en kan je de slaap niet vatten door de warmte? Dan is het tijd voor een zomerdekbed. In Sint-Niklaas vind je fijne zomerdonzen bij Slaapgoed Verlinden in de Stationsstraat. Gevuld met ganzendons of een zomerdekbed in bamboe? Griet en Patrick tonen je met plezier al hun verkoelende oplossingen.

Zomerdekbed in ganzendons

Slaapgoed Verlinden heeft in zijn gamma  zomerdekbedden gevuld met witte ganzendons van de beste kwaliteit. Een ganzendons zomerdekbek is ademend en heel licht en aangenaam om onder te liggen. Eén van de sterkste eigenschappen is dat het zich aanpast aan je lichaamstemperatuur. Het is dus verkoelend als je het warm hebt en biedt toch voldoende warmte tijdens een koelere zomernacht. Een fijn zomerdekbed is voor veel mensen een zeer goede optie.

Zomerdekbed in bamboe

Een oplossing die nog meer verkoeling biedt, is het bamboe zomerdekbed. Zo’n dekbed biedt net iets meer gewicht dan een gewoon laken, maar voelt heel soepel en koel aan. Het grote voordeel is dat bamboe dubbel zoveel vocht absorbeert als katoen. Zweten in bed is dus verleden tijd. Doordat er voor het telen van bamboe weinig water nodig is en het gewas snel groeit, is het ook een zeer duurzaam materiaal met een lage milieuvoetafdruk. Bij Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas vind je kwaliteitsvolle bamboe zomerdekbedden van het merk Kauffmann.

Fijn deken

Een deken? Echt? De meeste mensen zweren ook in de zomer bij een dons, maar waarom niet weer eens een gewoon laken met een zomerdeken overwegen? Je start de nacht met een laken in fris perkaal katoen of satijn. Als het tegen de ochtend wat frisser wordt, trek je er gewoon een deken in de allerfijnste wol over je heen van het merk Brun de Vian. Wedden dat deze oplossing je terugvoert naar je kindertijd en je zoete dromen bezorgt… 

Satijnen donsovertrek

Ga je toch voor een zomerdekbed in bamboe of zomerdons, dan maak je je nachten nog verkwikkender met een satijnen donsovertrek. De glanzende, gladde stof voelt koel aan op je huid en biedt pure slaapluxe.

Frisse nachtkledij

Een licht slaapkleed of zomerse pyjama mag niet ontbreken als je in de zomer van een goede nachtrust wil genieten. In de dames nachtkleding vind je een uitgebreid gamma aan elegante slaapkleedjes met of zonder mouwtjes en sportieve pyjama’s met short. Wat de heren nachtkledij betreft hebben we luchtige pyjama’s in ons aanbod. Ook kinderen vinden bij ons hun gading.

Wil je ook tijdens warme zomernachten goed slapen?

Niet te warm en niet te koud? Spring binnen in onze winkel in Sint-Niklaas voor een zomerdekbed of een andere coole oplossing. Of surf gewoon eens naar onze webshop.