Waar kan in een mooie badjas kopen in Zwijndrecht?

Een dagje in badjas rondlopen is zó rustgevend… Niets moet, alles mag, maar doe het wel in stijl. Wat dacht je van een knuffelzacht exemplaar van Slaapgoed Verlinden. Je vindt de winkel in de Stationsstraat in Sint-Niklaas. Spring gerust eens binnen. Of neem een kijkje op de webshop en bestel je badjas online.

Welke badjas kiezen?

Een badjas is strikt genomen bedoeld om na een douche of bad om je heen te slaan. De zachte badstof  houdt je droog en warm. Draag je de badjas ook vaak om mee door het huis te flaneren of op de sofa te kruipen met een goed boek? Dan kan je voor een optimaal draagcomfort beter een peignoir of kamerjas nemen in vloeiende stoffen zoals jersey, fleeze, flanel of katoen.

Welke extra’s heeft een badjas?

Sommige mensen vinden het gemakkelijk als hun badjas altijd mooi dicht blijft en kiezen daarom voor een model met een rits in plaats van een koord. Anderen verkiezen dan weer een brede of smalle kraag omdat dat mooi aankleedt en lekker knus zit. Wil je echt iets comfi om je heen, ga dan voor een badjas met kap waar je als het ware helemaal in verdwijnt.

Badjas en pyjama in dezelfde stijl

Wat als je nu eens het sauna-gevoel zou creëren bij je thuis. Een badjas en pyjama in dezelfde kleur en stof vormen al een mooi begin. Voeg er ook nog handdoeken en slippers in bijpassende stijl aan toe en je bent helemaal klaar voor een heerlijk dagje relaxen.

Badjassen voor jong en oud

Wat is er nu gezelliger dan met het hele gezin lekker lang brunchen in pyjama? Met een  badjas voor heren, een badjas voor dames en eentje voor de kinderen krijgt je brunch helemaal een luxueus tintje. Een glaasje champagne mag niet ontbreken.

Verwen jezelf of je gezin met een stijlvolle badjas van Slaapgoed Verlinden. Neem een kijkje op onze webshop of kom langs in de winkel en maak er een gezellig middagje shoppen van.