Waar kan ik een mooie badjas kopen in Bornem?

Een badjas is voor veel mensen hét symbool van zalig nietsdoen. Lekker lang uitslapen, een verkwikkende douche en dan heerlijk nog uren in je kamerjas blijven rondlopen tijdens een druilerige dag… Heerlijk. Zeker met de fraaie kamer- en badjassen van Slaapgoed Verlinden.

Wat is de beste badjas?

Eerst en vooral moet je weten dat er een verschil is tussen een badjas en een kamerjas. De eerste trek je om je heen als je uit bad stapt. Een peignoir in badstof is hiervoor ideaal. Draag je het kledingstuk eerder aan de ontbijttafel of om lekker knus in de zetel te liggen, dan heb je een kamerjas nodig in heerlijk zachte stofjes zoals flanel, katoen, jersey of fleeze. Omdat een katoenen badjas het minste plaats inneemt, is hij ideaal voor op reis of voor een dagje sauna.

Badjas met kap of badjas zonder kraag

Kruip je het liefst helemaal weg in je badjas? Dan is een badjas met kap of capuchon iets voor jou. Je hebt er ook met een handige rits en met een col of sjaalkraag die je nog eens extra aan kan trekken voor een lekker knus gevoel. Een badjas zonder kraag is dan weer een kimono. Heel stijlvol en elegant om mee door het huis te flaneren.

Match badjas en pyjama

Helemaal gezellig wordt het als je je badjas en pyjama met elkaar matcht. Dezelfde kleurtjes, dezelfde stoffen. En waarom ook niet meteen bijhorende slippers of handdoeken? Zo worden je bad- en nachtmode één mooi geheel.

Badjas voor heren, dames en kinderen

Een stoere badjas voor heren maakt natuurlijk ook deel uit van je ochtendritueel. En de kinderen vinden het heerlijk om na hun bad nog even in badjas naar tv te kijken. Als dan ook mama nog haar badjas aantrekt, is het hele gezin klaar voor een heerlijk knuffelmoment.

Op zoek naar een warme badjas voor cosy momenten?

Je vindt in regio Bornem een mooie collectie kamerjassen bij slaapspecialist Slaapgoed Verlinden. Breng alvast een bezoekje aan de webshop.