Waar kan ik een leuke badjas kopen in Sint-Niklaas?

Heel wat mensen kunnen hun badjas niet missen als ze uit bad of uit bed stappen. En in het weekend doen ze hem zelfs een hele dag om. Zeker de zachte en mooie modellen van Slaapgoed Verlinden in de Stationsstraat in Sint-Niklaas trek je met tegenzin weer uit.

Welke badjas is het beste?

Ben je op zoek naar een echte badjas als handdoek, die je aantrekt na een douche of bad, dan ga je best voor een model in badstof. Dient je badjas meer om lekker te chillen op een koude winterochtend wanneer je toch je deur niet uitgaat, dan noemen we het eerder een kamerjas en dan zitten fleeze, jersey, flanel of katoen het comfortabelst. Een katoenen badjas is trouwens ook heel handig voor de sauna of op reis.

Badjas zonder kraag of badjas met kap

Een badjas zonder kraag wordt ook wel een kimono genoemd. Hij geeft je dan ook een sober en elegant silhouet. Daarnaast heb je badjassen met een sjaalkraag of col, die je knus aantrekt om ’s avonds gezellig in de zetel te genieten van een goede film. En er bestaan ook badjassen met rits, lekker handig. Ideaal voor de koukleumen onder ons is ten slotte de badjas met kap of capuchon om heerlijk helemaal in te verdwijnen.

Badjas en pyjama: perfecte combi

Ben jij zo iemand die relaxen tot kunst verheft, dan ga je natuurlijk voor een badjas en pyjama in bijpassende stof en kleuren. Of wat dacht je van een badjas en slippers of een badjas en handdoek in dezelfde stijl? Dat is echt helemaal nachtmode next level.

Badjas voor dames, heren en kinderen

Op genieten staat geen leeftijd. Kinderen vinden het heerlijk om na een bad in hun badjas naar een verhaaltje voor het slapengaan te luisteren. Een badjas voor heren geeft dat tikkeltje George Clooney-gehalte en als ook mevrouw zich dan nog in haar badjas hult, hangt er gegarandeerd romantiek in de lucht!

Wil je ook een knusse kamerjas voor frisse ochtenden en kille winteravonden?

Een uitgebreide collectie badjassen vind je in Sint-Niklaas bij slaapspecialist Slaapgoed Verlinden. Bezoek alvast onze webshop.