Waar in Waasmunster kan ik een stijlvolle badjas kopen?

Is voor jou de werkdag pas voorbij als je een douche genomen hebt en languit in je badjas op de zetel kan gaan liggen? Of start je weekend steevast met een uitgebreid ontbijt in kamerjas? Heerlijk toch! Bij Slaapgoed Verlinden vind je de mooiste kamer- en badjassen van Waasmunster en omstreken.

Welke badjas kopen?

Je hebt verschillende bad- of kamerjassen. De kamerjas (ook wel peignoir in volksmond) is heel veelzijdig en erg comfortabel om een hele dag door te dragen. De katoenen of flanellen stofjes vallen soepel en zitten aangenaam, net als de kamerjassen in fleeze of jersey. Gebruik je de kamerjas vooral om rond je te slaan na het douchen, dan neem je beter een badjas in badstof. Het dikke textiel droogt je huid zachtjes en voelt lekker zacht en warm aan.

Badjassen voor het hele gezin

Je hele gezin in badjas voor een brunch of een gezelschapsspelletje? Wat een plaatje! Een badjas voor heren staat chic. Een badjas voor dames is stijlvol en elegant. En de kinderen? Die vinden het heerlijk om een hele dag in pyjama en badjas rond te lopen en gezellig met mama en papa thuis leuke dingen te doen.

Badjas en pyjama assorti

Wat ook bijzonder stijlvol is, is een badjas en pyjama die mooi bij elkaar passen. Je kan meteen ook je garderobe uitbreiden met bijhorende slippers of handdoeken in passende kleuren. Assorti bad- en nachtmode voor de ultieme goed-gevoel beleving.

Badjas met kap en met of zonder kraag

Een badjas die je royaal om je heen kan slaan, is heerlijk warm en zacht. En een badjas met kap heeft nog dat tikkeltje extra, net als een badjas met sjaalkraag. De naam zegt het zelf: er blijft geen enkel plekje van je lichaam in de kou. Hou je meer van sobere silhouetten, dan is een kimono of badjas zonder kraag meer iets voor jou.

Ontdek onze uitgebreide collectie bad- en kamerjassen in de winkel van Slaapgoed Verlinden of ga alvast eens langs op onze webshop.