Waar een zomerdons kopen in Waasmunster?

De perfecte zomerdons vinden in Waasmunster? Kom langs bij Slaapgoed Verlinden in de Stationsstraat in Sint-Niklaas en vind het ideale zomerdekbed voor zwoele zomernachten.

Waarom een zomerdons kopen?

Onze huizen zijn steeds beter geïsoleerd. Dat verlaagt je energiefactuur, maar vooral in de zomer kan het er wel eens te warm te worden. En zelfs in de winter, met de verwarming in huis heel de dag op, daalt de temperatuur in de slaapkamer niet meer tot de ideale slaaptemperatuur van 18°C. We zien dan ook dat meer en meer mensen in de zomer én in de winter kiezen voor een zomerdons.

Wat zijn de voordelen van een zomerdons?

Een zomerdons krijgt klasse 4. Dat betekent dat het een erg licht dekbed is, geschikt voor warme slaapkamers. Het kan misschien raar overkomen, maar de beste zomerdekbedden zijn gevuld met echte dons. Want dons is een natuurlijk, vederlicht product dat zacht aanvoelt én de temperatuur in je bed perfect regelt. In de winter, maar dus ook in de zomer. En wist je dat een kwaliteitsvol donsdeken dat je regelmatig verlucht en opschudt, zelfs geschikt is als je allergisch bent voor huisstofmijt? Een katoenen zomerdons of een dekbed in zijde of bamboe zijn evenzeer uitstekende keuzes.

Een zomerfrisse donsovertrek

Voor een verkwikkende nachtrust in de zomer, kies je naast een zomerdons ook best een hoeslaken en een donsovertrek die koel aanvoelen. Denk bijvoorbeeld aan een linnen of satijnen hoeslaken en donsovertrek.

Waarom een zomerdons kopen bij Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas?

Als je badend in het zweet wakker wordt omdat het je te warm wordt in bed, dan gooi je wellicht eerst het dekbed van je af. Maar zelfs dan lukt het je niet om in slaap te vallen omdat je het nu eenmaal niet gewend bent om te slapen zonder iets over je heen. Of, niet veel later lig je toch weer wakker, maar dan omdat het te frisjes wordt. Dan is het tijd voor een zomerdons. Die vind je in alle maten bij Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas, helemaal niet ver van Waasmunster. Wij geven je met plezier en kennis van zaken tips voor de meest geschikte dikte en vulling.

Wil je ook in de zomer van een verkwikkende nachtrust genieten? Of heb je het sowieso te warm in je slaapkamer? Kom dan een zomerdons kopen in onze winkel in Sint-Niklaas. Vanuit Waasmunster ben je op enkele minuten bij ons. Je vindt ons in de Stationsstraat 49. Parkeren kan vlakbij, onder de Grote Markt.