Waar een zomerdons kopen in Sint-Niklaas?

De perfecte zomerdons vinden in Sint-Niklaas? Kom langs bij Slaapgoed Verlinden in de Stationsstraat en vind het ideale zomerdekbed voor zwoele zomernachten.

Waarom een zomerdons?

Onze huizen zijn steeds beter geïsoleerd. Dat is goed voor je energiefactuur, maar vooral in de zomer durft het er wel eens te warm te worden. En zelfs in de winter, met de verwarming in huis heel de dag op, zakt de temperatuur in de slaapkamer niet meer naar de ideale slaaptemperatuur van 18°C. Wij zien dan ook dat meer en meer mensen in de zomer én in de winter het liefst van al met een zomerdons slapen.

Wat zijn de voordelen van een zomerdonsdeken?

Een zomerdons krijgt klasse 4. Dat wil zeggen dat het een zeer licht dekbed is, geschikt voor warme slaapkamers. Je zal het misschien vreemd vinden, maar de beste zomerdekbedden zijn gevuld met echte dons. Want dons is een natuurlijk, vederlicht product dat zacht aanvoelt én dat vooral de temperatuur in je bed perfect regelt. In de winter, maar dus ook in de zomer. En wist je dat een kwaliteitsvol donsdeken dat je regelmatig verlucht en opschudt, zelfs geschikt is als je allergisch bent aan huisstofmijt? Een katoenen zomerdons of een dekbed in zijde of bamboe zijn eveneens uitstekende keuzes.

Een zomerfrisse donsovertrek

Voor een verkwikkende nachtrust in de zomer, kies je naast een zomerdons ook best een hoeslaken en een donsovertrek die koel aanvoelen. Denk bijvoorbeeld aan een linnen of satijnen hoeslaken en dito donsovertrek.

Waarom een zomerdons kopen bij Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas?

Als je badend in het zweet wakker wordt omdat het je te heet wordt in bed, dan gooi je wellicht eerst het dekbed van je af. Maar zelfs dan lukt het je niet om de slaap te vatten omdat je het nu eenmaal niet gewend bent om te slapen zonder iets over je heen. Of, niet veel later lig je toch weer wakker, maar dan omdat het te frisjes wordt. Dan is het tijd voor een zomerdons. Die vind je in alle maten bij Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas. Wij geven je met plezier en kennis van zaken advies over de meest dikte en geschikte vulling.

Wil je ook in de zomer van een verkwikkende nachtrust genieten? Of heb je het sowieso te warm in je slaapkamer? Kom dan een zomerdons kopen in onze winkel in Sint-Niklaas. Je vindt ons in de Stationsstraat 49.