Waar een tafelkleed kopen in Waasmunster?

Woon je in Waasmunster en ben je op zoek naar een nieuw tafelkleed? Spring eens binnen bij Slaapgoed Verlinden, op tien minuutjes van Waasmunster. Met hun ruim assortiment en allerbeste kwaliteit, ben je er aan het juiste adres. Een tafelkleed voor een vierkante tafel, een ronde tafel of een lange tafel? In polyester, linnen of katoen? Je vindt het allemaal en nog veel meer bij Slaapgoed Verlinden in regio Waasmunster.

Waarom Slaapgoed Verlinden voor een tafelkleed in Waasmunster?

Slaapgoed Verlinden heeft een uitgebreid gamma aan stijlvolle en kwalitatieve tafellakens van merken zoals LibecoProflax en Mirabel Slabbinck. Weet je niet goed welk soort tafelkleed het best bij jouw tafel past? Bezorg ons de lengte en breedte van je tafelblad, en de afstand tussen de tafelrand en de stoel en wij zoeken een tafellaken dat perfect bij jouw tafel past. Hebben we zo geen tafelkleed in ons assortiment? Geen zorgen, je kan bij ons ook je tafelkleed op maat laten maken. Contacteer ons voor meer info.

Welk tafelkleed kiezen?

Wanneer je aan het kijken bent voor een nieuw tafelkleed, houd je rekening met verschillende punten. Is de stof gemakkelijk proper te krijgen? Zijn de afmetingen correct? Is de stof duurzaam? Kreukt het snel? 

Breng een bezoekje aan onze winkel in het Waasland en ontdek er ons veelzijdig en omvangrijk aanbod aan tafellinnen:

  • een katoenen tafellaken is geschikt voor dagelijks gebruik. Katoen is een zeer duurzaam materiaal dat makkelijk strijkbaar is.
  • een 100% polyester tafelkleed heeft een linnen look. Het voordeel van polyester is dat je het niet hoeft te strijken.
  • een linnen tafelkleed staat bekend om zijn natuurlijke look en feel, maar je moet wel tegen wat kreukjes kunnen.
  • lange of korte afhang: de afhang van een tafellaken duidt op het stuk dat onder de tafel hangt. Hebben je stoelen een leuning? Opteer dan voor een tafelkleed waarvan de afhang niet te lang is, anders zit het laken toch alleen maar in je weg.
  • kleuren: onze synthetische stoffen zijn in wel zestig kleurtinten te verkrijgen.
  • afmetingen: de standaardmaten vind je steeds terug in onze winkel en op de webshop. Heeft jouw tafel specifieke afmetingen? Dan kan je een tafelkleed op maat laten maken. De productietijd duurt wel zo’n vier weken, houd daar dus zeker rekening mee bij uw bestelling.

Zorg met aangepaste servettenplacemats en lopers voor de finishing touch van je tafeldecoratie. Denk er ook aan om een tafelbeschermer onder je tafellaken te leggen. Wil je graag wat tips om je feesttafel op een originele manier te dekken? We helpen je met veel plezier verder!

Een tafelkleed kopen in Waasmunster?

Ga langs bij Slaapgoed Verlinden, op tien minuutjes van Waasmunster, in de Stationsstraat in Sint-Niklaas en vind precies het tafellaken dat je zoekt. Samen maken we van elke tafel een feestdis, want samen tafelen is samen genieten.

Laat je inspireren door onze webshop