Waar een tafelkleed kopen in Kruibeke?

Ben je in Kruibeke op zoek naar een nieuw tafelkleed? Ga zeker langs bij Slaapgoed Verlinden op een kwartiertje van Kruibeke. Met hun uitgebreid gamma en allerbeste kwaliteit, ben je er aan het juiste adres. Een tafellaken voor een lange tafel, een ronde tafel, of een vierkante tafel? In linnen, katoen of polyester? Je vindt het allemaal bij Slaapgoed Verlinden.

Waarom Slaapgoed Verlinden voor een tafelkleed in Kruibeke?

Slaapgoed Verlinden in het Waasland beschikt over een ruim assortiment aan stijlvolle en kwalitatieve tafellakens van merken zoals ProflaxMirabel Slabbinck en Libeco. Twijfel je of het formaat van een tafelkleed jouw tafel wel past? Bezorg ons de lengte en breedte van je tafelblad, en de afstand tussen de tafelrand en de stoel en wij zoeken het voor je uit. Heeft ons assortiment geen tafelkleed dat jouw tafel past? Dat is geen enkel probleem, je kan bij ons ook je tafelkleed volledig naar wens én op maat laten maken. Contacteer ons voor meer info.

Welk tafelkleed kiezen?

Tijdens je zoektocht naar een nieuw tafelkleed, houd je rekening met verschillende punten. Zijn de afmetingen juist? Is de stof duurzaam? Kreukt de stof snel? Is het gemakkelijk proper te krijgen? 

Kom langs in onze winkel en ontdek ons uitgebreid en gevarieerd assortiment aan tafellinnen:

  • een linnen tafelkleed heeft een erg natuurlijke look en feel. Het nadeel is wel dat het erg snel kreukt.
  • een katoenen tafellaken is perfect voor dagelijks gebruik. Katoen is een zeer duurzame stof, die gemakkelijk strijkbaar is.
  • een 100% polyester tafelkleed lijkt net linnen. Het voordeel van polyester is dat je de stof niet hoeft te strijken.
  • lange of korte afhang: met de afhang van een tafelkleed wordt het stuk bedoeld dat onder de tafel hangt. Hebben je stoelen een leuning? Kies dan een tafellaken waarvan de afhang niet te lang is, anders zit het laken toch alleen maar in je weg.
  • afmetingen: de standaardmaten zijn steeds in onze winkel en op de webshop te verkrijgen. Ben je op zoek naar een specifieke afmetingen? Dan kan je altijd een tafelkleed op maat laten maken. Houd er wel rekening mee dat de productietijd een viertal weken in beslag neemt.
  • kleuren: de synthetische stoffen zijn in wel zestig verschillende kleuren beschikbaar.

Maak je tafeldecoratie af met aangepaste servettenplacemats en lopers. Vergeet ook zeker geen tafelbeschermer onder je tafellaken te leggen. Ben je nog op zoek naar enkele tips om je feesttafel op een leuke manier te dekken? We staan je met plezier met raad en daad bij!

Een tafelkleed kopen in Kruibeke?

Ga langs bij Slaapgoed Verlinden, op een kwartiertje rijden van Kruibeke, in de Stationsstraat in Sint-Niklaas en vind precies het tafellaken dat je zoekt. Samen maken we van elke tafel een feestdis, want samen tafelen is samen genieten.

Laat je inspireren door onze webshop