Waar een hoeslaken kopen in Bornem?

Een hoeslaken kopen in de buurt van Bornem? Neem dan even de auto en op tien minuutjes ben je bij Slaapgoed Verlinden in de Stationsstraat in Sint-Niklaas: daar vind je de allerbeste kwaliteit. Ben je op zoek naar een hoeslaken voor een dikke matras of een hoeslaken met split? Naar een hoeslaken in satijn of percal? Je vindt dat alles, en nog veel meer, bij Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas.

Waarom bij Slaapgoed Verlinden langsgaan voor een hoeslaken?

Bij Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas kan je terecht voor een uitgebreid gamma aan stevige en stijlvolle hoeslakens van Slabbinck, Lysdrap, Formesse en Celso de Lemos. Wens je gewoon een standaardformaat of zoek je een speciale maat? Geef ons de hoogte, breedte en lengte van je matras door en wij vinden voor jou een hoeslaken dat perfect past. We hebben exemplaren voor boxspring toppers, maar evengoed hoeslakens voor een dikke matras.

Hoeslaken kopen in Bornem: welk hoeslaken kiezen?

Bij het kiezen van een hoeslaken waak je onder meer over je comfort bij het opmaken van je bed. Een hoeslaken met elastieken op de hoeken is standaard, maar een hoeslaken met rondom een elastiek houdt het laken perfect op zijn plaats en zorgt ervoor dat zelfs een opengeslagen bed er altijd pico bello bij ligt. Trouwens, vind je dat echt een must voor je slaapkamer, kies dan voor een jersey hoeslaken, dat steeds strak ligt alsof er niet op geslapen is.

Naast jersey hoeslakens vind je in onze winkel in Sint-Niklaas ook:

  • linnen hoeslakens: natuurlijk fris in de zomer en lekker warm in de winter. Bovendien de sterkste hoeslakens die er zijn.
  • satijnen hoeslakens: ogen luxueus en voelen erg zacht en fris aan. Perfect voor de zomer.
  • percal hoeslakens: geven hetzelfde gevoel als katoen, maar zijn slijtvaster.
  • floeren velours hoeslakens: de verbeterde versie van flanel. Even zacht en warm, maar dit hoeslaken wolt minder op en blijft dus langer mooi.
  • hoeslakens in gemerceriseerd katoen: katoen met een mooie glans.

Hoeslaken met split

Heb je een tweepersoonsmatras met een rits in het midden, zodat de matras aan het hoofd- en voeteneinde verstelbaar is? Dan heb je een hoeslaken met split nodig. Lastig om te vinden in een doorsnee winkel, maar niet in onze slaapspeciaalzaak in Sint-Niklaas. We meten op waar de split exact moet zitten en zorgen voor een hoeslaken op maat.

Een hoeslaken kopen als je in Bornem woont? Ga langs bij Slaapgoed Verlinden in de Stationsstraat in Sint-Niklaas en vind precies het hoeslaken dat je zoekt. Wij zijn je trouwste bedpartner.