Waar een boxspring kopen in Bornem?

Woon je in Bornem en ben je op zoek naar een boxspring? Wel, een boxspring kopen doe je het best bij een speciaalzaak zoals Slaapgoed Verlinden in de Stationsstraat in Sint-Niklaas, 10 minuutjes rijden vanuit Bornem. Zo ben je niet alleen zeker dat je boxspring als beste getest is, maar ook dat je er deskundig advies bij krijgt, net als gratis levering en montage. Hier ontdek je alvast het antwoord op enkele vaak gestelde vragen over boxsprings.

Waarom Slaapgoed Verlinden voor een boxspring in Bornem?

Bij Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas kan je kiezen uit een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle boxsprings van Schramm, Revor en Styldecor. Wij maken je wegwijs in de mogelijkheden zodat je bij ons buitenstapt met de garantie op het beste slaapcomfort. Zo test je in onze winkel meteen welke hoogte voor jou het handigst is, gaande van 12 cm tot 30 cm, en welk type boxspring jou tijdens je slaap de beste ondersteuning biedt. Ook elektrische boxsprings en boxsprings met opbergruimte vind je in ons gamma. Ten slotte adviseren we je voor een boxspring die heel mooi in je slaapkamerinterieur past. Van klassiek en landelijk tot strak en modern, wij hebben het allemaal in huis. Uitgebreid slaapadvies en gratis levering en montage zijn bij Slaapgoed Verlinden altijd inbegrepen.

Een boxspring, wat is dat eigenlijk?

Een boxspring is een slaapmeubel, bestaand uit een bedbodem, een matras, een topmatras of topper en een hoofd- en een voeteneinde. Allemaal netjes bekleed in één en dezelfde stof die perfect matcht met je interieur. Een boxspring is stijlvol en comfortabel: hét pareltje van je slaapkamer. En telkens wanneer je onder de lakens kruipt, lijkt het alsof je in een luxehotel overnacht. Waarom steeds meer mensen voor een boxspring kiezen, lees je hier.

Is een boxspring elektrisch verstelbaar?

Je kan een vlakke boxspring kopen, maar ook een boxspring waarvan de bodem elektrisch verstelbaar is ter hoogte van de schouders, het bekken of allebei. Handig en comfortabel als je graag een boek leest in je bed of als je rug wat extra ondersteuning nodig heeft.

Boxspring of lattenbodem?

Een goede boxspring heeft bonellveren of pocketveren in de bedbodem. Een bonellveer is bovenaan groter, optimaliseert de gewichtsverdeling en zorgt voor een stabiele slaaphouding. Pocketveren bewegen los van elkaar waardoor ze veel beter dan een lattenbodem elk punt van je lichaam ondersteunen. De veren laten ook veel ruimte voor een gezonde ventilatie van je bed. Bedbodems met spiraalveren worden regelmatig verkocht als goedkope boxsprings. Houd er echter rekening mee dat zij niet hetzelfde slaapcomfort bieden als boxsprings met bonell- of pocketveren.

Hoe een boxspring kiezen?

Wat is een goede boxspring? Het verschil zit hem in de combinatie die je kiest. De bedbodem, maar vooral de matras, zijn bepalend voor je lichaamsondersteuning en je slaapcomfort. En over matrassen, daar weten wij bij Slaapgoed Verlinden alles over. Kom het ervaren in onze winkel in de Stationsstraat 49 in Sint-Niklaas. Vanuit Bornem ben je er zo via de N16!