Slaapgoed Verlinden: je beddenwinkel in Sint-Niklaas

Op zoek naar een beddenwinkel in Sint-Niklaas? Dan heb je die met Slaapgoed Verlinden in de Stationsstraat gevonden. Dankzij onze ervaring, vakkennis en kwalitatieve service zijn wij de beddenspecialist die je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar een bed, matras, donsdeken, kussen of bedlinnen, bij ons vind je het allemaal.

Advies op maat bij beddenwinkel in Sint-Niklaas

Slaapgoed Verlinden is je trouwste bedpartner. We kiezen voor betrouwbare merken van bedden, bedkaders en boxsprings met de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Wil je voortaan slapen als een roos? Spring dan eens binnen in onze winkel. We luisteren naar je slaapgewoontes en -wensen en geven je advies op maat voor je bed, matras en donsdeken. Voor het ultieme slaapcomfort klop je dus aan bij Griet en Patrick van Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas.

Kies je bed in onze beddenwinkel

In ons aanbod vind je bedden en boxsprings in alle afmetingen en designs. Van modern tot klassiek, hoog of laag, met lage of hoge pootjes, in stof of in hout, al dan niet verstelbaar… wij maken je boxspring of bed op maat. We komen zelfs op afspraak bij jou thuis en helpen je de juiste bedkeuze te maken in functie van de ruimte en het interieur van je slaapkamer.

Ben jij op zoek naar een zetelbed of slaapbank om in je logeerkamer te zetten? Ook daar kunnen we je mee helpen. Een zetel en bed in één combineert het comfort van een uitstekende zithouding met een prima ondersteunende matras. Slaapgoed Verlinden biedt je handige vouw- en opbergsystemen die je zetel in een handomdraai tot een gezellig bed omtoveren.

Op zoek naar de juiste matras in Sint-Niklaas

Eens je een bed hebt gekozen, is het tijd om matrassen te testen. Er is een eindeloos aanbod aan matrassenWelke matras het best bij jou past, hangt onder andere af van je slaaphouding, lengte, gewicht en de omgevingstemperatuur. Zo zijn er latex-, traagschuim- en pocketveringsmatrassen die elk hun specifieke eigenschappen hebben.

Een kwalitatieve matras is een investering in gezondheid. Ze gaat dan ook meer dan tien jaar mee. Het is dus zaak om van de eerste keer de perfecte matras voor jou te vinden. Weet jij niet waar te beginnen? Griet en Patrick geven je met plezier het nodige advies. Twijfel je tussen twee matrassen? Dan kan je die via onze gratis Test@Home service thuis testen. Zo ben je zeker dat je de juiste matras aankoopt.

Afwerken met het perfecte bedlinnen

Nu is het tijd om je bed en matras mooi aan te kleden. Wat heb je daarvoor nodig? Een kwalitatieve matrasbeschermer, een hoeslaken, een donsdeken, een prachtige set lakens en een hoofdkussen waar je helemaal in weg kan dromen. Neem een kijkje in onze webshop of breng een bezoekje aan onze winkel. We staan er voor je klaar om je advies op maat te geven.