Slaapgoed Verlinden: je beddenwinkel in Bornem

Ben jij op zoek naar een beddenwinkel? Dan heb je die met Slaapgoed Verlinden gevonden. Dankzij onze kwalitatieve service, ervaring en vakkennis zijn wij dé beddenspecialist in de wijde omgeving van Bornem. Of je nu een bed, matras, kussen, donsdeken of bedlinnen nodig hebt, bij ons ben je sowieso aan het juiste adres.

Kies je bed in onze beddenwinkel

Wil je graag een nieuw bed of boxspring? In onze winkel vind je er in alle afmetingen en designs. Of je nu een modern of klassiek wil, in stof of in hout, laag of hoog, met hoge of lage pootjes, al dan niet verstelbaar… bij Slaapgoed Verlinden maken we je bed of boxspring op maat. Indien gewenst komen we zelfs op afspraak bij jou thuis om je te helpen de juiste bedkeuze te maken in functie van de ruimte en het interieur van je slaapkamer.

Ook voor een slaapbank of zetelbed om in je logeerkamer te zetten, kan je bij ons terecht. Je combineert het comfort van een uitstekende zithouding met een prima ondersteunende matras. We hebben handige vouw- en opbergsystemen die je zetel in een handomdraai tot een gezellig bed omtoveren.

Op zoek naar de juiste matras in Bornem

Heb je een bed gekozen? Dan is het nu tijd om je matras te kiezen. Er is een eindeloos aanbod aan matrassenWelke het best bij jou past, hangt af van je lengte, gewicht, slaaphouding en de omgevingstemperatuur. Latex-, traagschuim- en pocketveringsmatrassen hebben zo elk hun specifieke eigenschappen.

Een kwalitatieve matras gaat meer dan tien jaar mee. Het is dus een langetermijninvestering in je gezondheid. Belangrijk is wel dat je meteen de juiste matras vindt. Weet je niet waar je je matrassenzoektocht moet beginnen? Griet en Patrick geven je met plezier het perfecte advies. Als je twijfelt tussen twee matrassen, kan je ze bovendien via onze gratis Test@Home service thuis testen. Zo ben je 100% zeker dat je meteen de juiste matras aankoopt.

Afwerken met het perfecte bedlinnen

Nu is het tijd om je bed en matras prachtig aan te kleden. Om ’s avonds zalig weg te dromen, heb je een hoofdkussen, een kwalitatieve matrasbeschermer, een hoeslaken, een donsdeken en een prachtige set lakens nodig. Neem alvast een kijkje in onze webshop of spring eens binnen in onze winkel. We staan er van maandag tot zaterdag voor je klaar met advies op maat.

Advies op maat bij beddenwinkel in Bornem

Voor het ultieme slaapcomfort klop je aan bij Griet en Patrick van Slaapgoed Verlinden. We gaan steevast voor betrouwbare merken van boxsprings, bedden en bedkaders met een juiste prijs-kwaliteit. Wil je voortaan genieten van een zorgeloze nachtrust? Spring dan eens binnen in onze winkel. We luisteren aandachtig naar je slaapwensen en -gewoontes en geven je advies op maat voor je bed, matras en donsdeken. Slaapgoed Verlinden is dus je vertrouwde bedpartner.