Onze realisaties

Villa Atha

Villa Atha is een prachtige duinvilla in De Panne. Ze dateert uit 1969 en werd onlangs volledig gerenoveerd. Deze lichte woning biedt luxe en comfort aan haar gasten. Ze werd met zorg ontworpen om helemaal tot rust te komen en herbergt onder meer een ontspannings- en wellnessruimte.

Lees meer

Die huis 14

DIE Huis 14 is een volledig gerenoveerde villa die plaats biedt voor 8 gasten. Dit luxueuze vakantiehuis ligt op een toplocatie in Oostende en heeft een ruime tuin. Het terras nodigt u uit voor een gezellige barbecue of een aperitief in de zon. De centrale ligging in Stene - Oostende is de ideale uitvalsbasis om de streek te ontdekken. Slaapgoed Verlinden zorgde voor een heerlijke nachtrust in deze villa aan zee.

Lees meer

Het Atelier van Antonine

Het mooiste uitzicht op het Atelier heb je vanop de parking aan de gerestaureerde fruitmuur, het laatste overblijfsel van de ommuurde moestuin. Door de poort loopt er een uitnodigend paadje recht naar de vakantiewoning. Je wandelt langs monumentale bomen en bloeiende heesters. Na enkele tientallen meters passeer je twee indrukwekkende pilaren en een smeedijzeren poort, de officiële inrit voor de gasten van het Atelier. Op een open plek in het bos verschijnt het charmante bakstenen gebouwtje onder een rood pannendak.

Lees meer

Bed and Breakfast

Een charmante B&B in de Tuinbouwstraat 55 te Mechelen. Net iets buiten het drukke centrum, een rustige omgeving op wandelafstand van de historische kern. Kamers voorzien van een tweepersoonsboxspring met matras van het Belgische merk Revor

Lees meer

Les Sources du Vieux Chêne

Hartje Ardennen, in de streek van La Roche en Durbuy, hebben we als partner meegewerkt aan een mooie realisatie : les Sources du Vieux Chêne.

Lees meer