Op zoek naar het perfecte beddengoed in Waasmunster

Ben jij op zoek naar het beddengoed dat perfect aansluit bij je slaapgewoontes en -wensen? Dan ben je bij Slaapgoed Verlinden in Waasmunster aan het juiste adres. Onze specialisten matchen je noden en wensen aan het ideale beddengoed. Zo slaap jij heel het jaar door als een roosje.

Je beddengoed in een stof naar keuze

Beddengoed bestaat in tal van materialen. Welk materiaal je best kiest, hangt volledig af van wat je leuk vindt aanvoelen op je huid. We sommen de bekendste stoffen van beddengoed voor je op en leggen uit waarin ze verschillen.

  • Flanel is gemaakt van katoen dat een beetje wollig is gemaakt. Het is een warm en zacht materiaal, waardoor het een uitstekende optie in de winter is. Het nadeel aan flanel is dat het niet erg ademend is, waardoor het geen geschikt beddengoed voor kinderen is.
  • Katoen is misschien wel het populairste materiaal voor beddengoed. En dat is niet zomaar. Het materiaal blijft heerlijk koel, is eenvoudig schoon te maken en voelt erg zacht aan. Ideaal dus voor warme zomernachten. In katoen bestaan er nog verschillende subcategorieën zoals satijn katoen, luxe perkaal katoen of Gizah Egyptisch katoen.
  • Zijde staat bekend als een erg luxueus materiaal. Het voelt koel en sensueel aan op de huid, al houdt niet iedereen ervan om onder zo’n gladde stof te slapen. Zijde wordt gemaakt van een vezel die door zijderupsen wordt geproduceerd, waardoor dit materiaal in een duurdere prijscategorie valt. Het is bovendien een erg delicate stof.
  • Linnen komt van de vlasplant en wordt al jaren gemaakt en gebruikt in de kleding- en beddengoedindustrie. De grootste plus van deze natuurlijk stof is dat ze hypoallergeen is, waardoor het erg geschikt is voor baby’s en kinderen. Linnen is bovendien duurzaam en ademend. Het enige nadeel is dat het erg kreukt.
  • Jersey is het ideale materiaal voor je beddengoed. De fijne weving ademt goed en zorgt voor een zijdezacht gevoel. Jersey is pluisvrij, duurzaam en kleurecht. En misschien wel de grootste plus: de stof is kreukvrij, waardoor ze dus niet gestreken hoeft te worden!

Slaapgoed Verlinden: specialist in beddengoed in Waasmunster

Een goede nachtrust is essentieel. Er is niets zo vervelend als een te strak of te warm beddengoed. Bedlinnen koop je dan ook best niet zonder nadenken. Een specialist geeft je gepast advies op maat. Ben je op zoek naar zo’n specialist in Waasmunster? Dan heb je die met Slaapgoed Verlinden gevonden. Online en in onze winkel hebben we een uitgebreide collectie beddengoed: lakensdonsovertrekkenhoeslakens, splithoeslakens, matrasbeschermers en kussenslopen in elke kleur, stijl en maat. We zorgen ervoor dat je nieuw beddengoed bij je interieur en bij jou past.

Op maat afgewerkt beddengoed bij Slaapgoed Verlinden in Waasmunster

Nu je weet welk materiaal je voor je beddengoed moet kiezen en waar je een specialist in de omgeving van Waasmunster vindt, is het tijd om aan de afwerking te denken. Ook daar heb je eindeloze keuze. Wil je je slopen en lakens in bourdon of met ajourmotief? Ga je voor een donsovertrek met doorlopende instopstrook, flessenhals of met knopen? Ons beddengoed is er in alle lengtes en breedtes. Check dus goed welke afmetingen je matras en je dekbed hebben, zodat je het beddengoed in de juiste maat koopt.

Wil jij beddengoed op maat?

Bij Slaapgoed Verlinden kan je je beddengoed laten personaliseren. Of je nu een naam wil laten borduren of een specifieke kleur wil, we horen het graag.

Op zoek naar hulp van een professional om het juiste beddengoed te kiezen?

Spring binnen in onze winkel en we geven je advies op maat. Zo heb je in 1, 2, 3 het beddengoed van je dromen gevonden.