Op zoek naar het perfecte beddengoed in Sint-Niklaas

Op zoek naar het beddengoed dat perfect past bij je slaapwensen en gewoontes? Dan moet je bij Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas zijn. Onze experts matchen je wensen en behoeftes aan het perfecte beddengoed. Zo slaap jij heel het jaar door gegarandeerd als een roosje.

Slaapgoed Verlinden: specialist in beddengoed in Sint-Niklaas

Je nachtrust is erg kostbaar. En niets zo vervelend als een te warm of te strak beddengoed dat net iets te klein is voor je dons. Bedlinnen koop je dan ook niet zonder nadenken. Je schakelt er best een specialist voor in. Die geeft je gepast advies op maat. Op zoek naar een specialist in Sint-Niklaas? Dan heb je die met Slaapgoed Verlinden gevonden. In onze uitgebreide collectie beddengoed vind je donsovertrekkenlakenshoeslakensmatrasbeschermers, splithoeslakens en kussenslopen in elke stijl, kleur en maat. Wij zorgen ervoor dat je nieuw beddengoed bij jou en je interieur past.

Je beddengoed in een stof naar keuze

Beddengoed is er in tal van materialen. Wat je best kiest, hangt volledig af van wat je fijn vindt aanvoelen op je huid. We zetten de voornaamste stoffen van beddengoed voor je op een rijtje en leggen uit welke eigenschappen ze hebben.

  • Katoen is zonder twijfel een van de populairste materialen voor je beddengoed. En daar zijn goede redenen voor. Het blijft heerlijk koel – ook tijdens hete zomernachten, is duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en zacht. Er bestaan verschillende soorten katoen. Denk aan luxe perkaal katoen, satijn katoen of Gizah Egyptisch katoen.
  • Linnen is afkomstig van de vlasplant en wordt al duizenden jaren gemaakt en gebruikt. Een groot pluspunt van dit natuurlijk materiaal is dat het hypoallergeen is en dus ideaal voor baby’s en kinderen. De stof is ademend en duurzaam. Het enige nadeel is dat linnen erg kreukt.
  • Zijde wordt al jaar en dag gezien als een erg luxueus materiaal. Het voelt koel en sensueel aan op de huid, al houdt niet iedereen ervan om onder zo’n gladde stof te slapen. Zijde is erg delicaat en wordt gemaakt van een vezel die door zijderupsen wordt geproduceerd. Daardoor behoort dit materiaal tot een duurdere prijscategorie.
  • Flanel is zeker in de winter een uitstekende optie. De stof is gemaakt van katoen dat een beetje wollig is gemaakt. Het is een heerlijk zacht en warm materiaal, maar niet erg ademend. Daardoor is flanel niet geschikt als beddengoed voor kleine kinderen.
  • Jersey is de perfecte stof voor beddengoed. Dankzij de fijne weving voelt ze zijdezacht aan en ademt ze goed. Een groot voordeel van jersey is dat het kreukvrij is en dus niet gestreken hoeft te worden. Bovendien is het materiaal pluisvrij, duurzaam en kleurecht.

Op maat afgewerkt beddengoed bij Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas

Nu je alles over het materiaal van je beddengoed weet, is het tijd om over de afwerking na te denken. Want ook daarin heb je heel wat keuze. Ga je voor een donsovertrek met flessenhals, doorlopende instopstrook of met knopen? Wil je je lakens en slopen in bourdon of met ajourmotief? Ons beddengoed is in alle breedtes en lengtes te verkrijgen. Kijk dus goed na welke afmetingen je dekbed en je matras hebben, zodat je je beddengoed zeker in de juiste maat koopt.

Op zoek naar beddengoed op maat? Bij Slaapgoed Verlinden in Sint-Niklaas kan je je beddengoed laten personaliseren. Of je nu een specifieke kleur wil of een naam wil laten borduren, we horen het graag.

Kan jij nog wel wat professionele hulp gebruiken om het juiste beddengoed te kiezen?

Spring dan eens binnen in onze winkel in de Stationsstraat in Sint-Niklaas. We geven je met plezier advies op maat. Zo heb je in 1, 2, 3 het beddengoed gevonden waar je altijd al van droomde.