Je liefdesnestje klaarmaken voor een romantische valentijn

Of jij en je partner de dag van de liefde op 14 februari nu vieren of niet, het is altijd leuk om je huis helemaal romantisch te maken voor een gezellig dagje. Zeker nu we nog even heel veel tijd samen thuis doorbrengen. Wij delen hier onze beste tips om je huis eenvoudig en snel tot een romantisch en knus liefdesnestje om te toveren.

Wellness at home

Verander de badkamer in een heuse wellness. Decoreer met prachtige bloemen, het mooiste badlinnen en fijne geurkaarsjes. Ga jij voor een linnen-, zeezout en salie– of toch eerder een vijgengeur? Laat het bad vollopen en doe er een heerlijke olie of leuke bruisbal in. Wil je echt all the way gaan? Strooi rozenblaadjes in bad voor dat extra valentijnsgevoel. Haal er een glaasje champagne bij en leg alvast je zachtste handdoeken en badjas klaar. Nog een playlist met rustige muziek erbij en je kan samen een paar uurtjes zorgeloos genieten.

Romantiek à volonté in de slaapkamer

Ook de slaapkamer verdient op deze speciale dag die extra touch of romance. Haal je mooiste lakens boven, in zachte stoffen zoals satijn of zijde, en kies voor een romantische kleur: klassiek rood of zachtere roze tinten, beide kleuren doen het steevast goed bij de romantici onder ons. Sfeerverlichting is belangrijk. Steek daarom wat leuke kaarsen aan om het geheel helemaal af te maken. Wist je dat al onze kaarsen gemaakt zijn van natuurlijke was en een heel subtiele geur verspreiden?

De leukste date-ideeën binnenshuis

Kan jij wel enkele leuke date-ideeën gebruiken nu een buitenshuis etentje er dit jaar niet inzit? Hier zijn onze tips:

  • Een romantische picknick bij kaarslicht. Gewoon op de vloer, in je woonkamer. Schuif de meubels aan de kant, leg wat kussens en dekentjes op de grond, zorg voor leuke sfeerverlichting en haal een heerlijke take away van jullie lievelingsrestaurant. Voeg nog een digitaal (of een echt natuurlijk) haardvuur toe en jouw romantische avond is gegarandeerd een succes.
  • Na dat verrukkelijke picknickdiner even bekomen? Tijd voor Netflix (en chill ;-)). Heb je een witte muur in huis? Met een beamer tover je je living zo om tot een homecinema. Wat popcorn en comfy outfits maken het geheel helemaal af. Matching pyjama’s? Da’s echte liefde!
  • Liever een actievere avond? Vorm je keuken om tot een uitgebreide cocktailbar. Shake je favoriete drankjes en schud die benen los op een geïmproviseerde dansvloer in de woonkamer. De avond in stijl afsluiten? Dat doe je natuurlijk met een romantische slow, misschien wel op je openingsdans! En hey, niemand houdt je tegen om die trouwoutfits nog eens boven te halen.

Ben je nog op zoek naar leuke accessoires om je huis heerlijk romantisch te maken?

Wij hebben sfeervolle geurkaarsen, zachte lakens, prachtig badlinnen en nog zo veel meer in ons uitgebreid assortiment. Neem alvast een kijkje op onze webshop en kom zeker eens langs in onze winkel. Geniet van jullie Valentijnsdag!